маслото мирише на бензин.
-
- Получена благодарност: 2 пъти
маслото мирише на бензин.
На 1.06 си проверявах нивото на маслото.Миришеше доста силно на бензин.Досега на съм обръщал внимание.Това проблем ли е ???
Re: маслото мирише на бензин.
Карай, нали 15000км няма нужда от смяна....Опс, това не беше твоя крилата фраза....Па и как ще е проблем, те двигателите според некой се мажат от бензина повече от маслото, стига да не туряш безоловен laugh.gif laugh.gif laugh.gifnowyaris написа:На 1.06 си проверявах нивото на маслото.Миришеше доста силно на бензин.Досега на съм обръщал внимание.Това проблем ли е ???

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
Тъй и ще направя.В четвъртък до София,Неделя обратно на Русе .Питах в сервиза-били бензинови кондензи/ебати словосъчетанието/,когато я юрнеш на дълга кирия изчезвали.Може в Събота надвечер да си чукнем среща-0878902169.ПП-DIVER,ходя въоръжен.Bass_Man написа:Вземи покарай малко извънградско да се измерише .
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Не е задължително да са кондензи . Ако се припалва често от богатите и студени смеси/масло прониква бензин и няма време да се изпари .
А иначе , като си тука звънни може да се намерим някъде .
А пък и за да кондензира нещо първо трябва да е изпарено бензина си е кондензиран при температури под 60 градуса , а не се сещам къде точно има изпарен бензин в изобилие та да се кондензира и да се смеси с маслото ?!?!? Та явно някой пак си измисля понятия за да изглежда по-авторитетен .
А иначе , като си тука звънни може да се намерим някъде .
А пък и за да кондензира нещо първо трябва да е изпарено бензина си е кондензиран при температури под 60 градуса , а не се сещам къде точно има изпарен бензин в изобилие та да се кондензира и да се смеси с маслото ?!?!? Та явно някой пак си измисля понятия за да изглежда по-авторитетен .
Последно промяна от Bass_Man на 04 Юни 2010 22:48, променено общо 1 път.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 338 пъти
- Получена благодарност: 369 пъти
Хм... работата става опасна...diver написа:Аз също laugh.gif laugh.gif laugh.gifnowyaris написа:DIVER,ходя въоръжен.
Като стана въпрос - и аз съм така. FidoDido се убеди с очите си, че държа едно чифте калибър 2х750мл в багажника - никога не знаеш кого ще срещнеш

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
[quote=Vesko]
За да се измерише не трябва ли просто да се остажи с отвита капачка за наливане на маслото и/или извадена щека?[/quote]
Ако пък свали капака на клапаните и главата ще му се измерише още по-бързо.
За да се измерише не трябва ли просто да се остажи с отвита капачка за наливане на маслото и/или извадена щека?[/quote]
Ако пък свали капака на клапаните и главата ще му се измерише още по-бързо.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
-
Аз ходя въоръжен само с добри чувства и светли мисли към всички колеги от форума.slowtraveler написа:Хм... работата става опасна...diver написа:Аз също laugh.gif laugh.gif laugh.gifnowyaris написа:DIVER,ходя въоръжен.
Като стана въпрос - и аз съм така. FidoDido се убеди с очите си, че държа едно чифте калибър 2х750мл в багажника - никога не знаеш кого ще срещнеш