Тия ги разправяй на някой друг!fiki написа:оказва се 4е на тойота само рекламата им е ка4ествена

Вярно, че новите не са качественни като по-старите, ама чак пък толкова...

Джим, колко повече от 200 000км. трябва да мина, за да разбера, че поляците са си "оставили ръцете"? biggrin.gifjim_beam написа:аве поляците са си оставили ръцете май,ама айде да не започваме пак.да не са направили някакво подобрение от полски фиaт негодниците?
колега щом в сервиза са ти казали че нямаш проблем какво очакваш да ти каже аудиторията тук biggrin.gif и моята откакто я взех от витрината на магазина така си лопа.а дори и не само при пускане на съединитела а и при превключване от 1-ва на 2-ра.лопа по зле от........незнам с кво да го оприлича--няма такава кола.както бях споменал по-горе точно така лопа разбита ск.кутия без масло.някои колеги споменаха че е нормално както и са ти казали в сервиза......явно че е нормално за тойотите.аз колкото кенефи съм карал милионници такова лопане не е имало.аз в сервиза на тойота не съм питал няма и да питам.имам още 2 години гаранция....ръчкам умишлено скоростите като на газка или зил-или ша я строша или не знам.но по-зле не вярвам да стане.та тогава ще отида нещастниците да ми уважат гаранцията.ако ми се праят на шутове ....ша минат под ножа наречен защита на потребитела biggrin.gifkkostov написа:Здрасти . Аз имам ярис 1.4 д4д имам сащия проблем при смяна на предавките се чува чукане (лопване) вапреки че си пускам саиденителя плавно в сервиза ми казаха че на колата и няма нищо аз обаче мисля че има проблем някои можели да каже какав е проблема с защо се чува това чукане
То да бяха само препинателните знаци, с мед да го намажеш...Me4oKyX написа:kkostov - колега, МОЛЯ ТЕ, ползвай малко препинателни знаци, че нямат четене тия твойте безкрайни мнения.... Дори да искам, едвам ти следвам идеята до третия ред и след това направо губя всичкото смисъл! Малко повече старание вкарайте в писането на тези мнения, защото така или иначе е доста трудно да се разберем с този безличен текст, а като напласкяте така всичко едно след друго, без начало и без край, просто става бебе плаче - грамофон свириНе искам да те обидя или нещо, просто ще е в пъти по-разбираемо и лесно за четене, ако е на правилен български, с разните точки, запетаи и други знаци!
не е възможно да е от каретата---нали са нови.ако е на 300 000км да но иначе.....незнам.а мойта лопа дори и на място като натискам-пускам съединитела а тогава каретата са в покой.абе незнам.е ти като сложи грес оправиха ли се.спря ли да лопа???kkostov написа:Здравейте. Toyota yaris 1.4 д4д. При рязко отпускане на съединителя и при превключване от 1-ва на 2-ра се чува лопванe.
Хлопат вътрешните карета на полуоските, не е съединителя или скоростната кутия.
Проверката става на канал. Автомобила трябва да е на свободна предавка.
Хващате карето и въртите в двете посоки, ако има луфт и чука не е добре.
Също е възможно да е малко греста в карето , разглобявате, почиствате от старата грес и слагате нова.От 125грама до 135грама грес на каре
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 4 госта