Стикери...Дъ Анкет
#3 ne e li kato reklama malko, nikoi nqma da razbere za kakvo stava vypros, vseki moje da e lepnal stiker TOYOTA, ama ako e klub e veche drugo, az mai kym 1.1 se orientiram:} 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

na tukashnite forumi na tezi stikeri ideiata e po skoro da se razpoznavat horata, t.e. kat vidish kola s takav stiker i znaesh che i toz shofior/ka sa chlenove na sashtia forum. v sluchaia tova bi rabotilo samo za horata det jiveiat v BG, za nas horata v stranstvo dori i za reklama niama da ni svarshat rabota, niakoi kat vleze na stranicata, shte mu triabvat tochno 30 sekundi da razbere che ne moje nishto da prochete. vaprosa e ideiata obache, da si chlen na neshto koeto haresvashEl Camino написа:Sywsem chestno kazano ne mi e qsna ideqta na tezi stikerinewmiro написа:#3 ne e li kato reklama malko .... Oswen za priwlichane na nowi chlenowe (i chlenki), demek pak reklama, za kakwo drugo slujat?

->
btw, hubavo e da slojim niakav period ot vreme za glasuvaneto, anketata e pochnata ot ponedelnik, spored men do petak e dostatachno vreme za povecheto chlenove da imat vazmojnosta da dadat glasa si(ili pone tezi koito redovno pishat tuk). ta predlagam da prikluchim glasuvaneto v petak(21-vi april) v 22:00(10pm) BG vreme(2pm Chicagsko).
sashto taka mi se struva che e hubavo ako nikoi ot stikerite ne sabere 50%+1, da napravim vtori izbori s dvata stikeri sabrali nai-mnogo glasove, taka hora glasuvali za stikeri s po-malko glasove shte imat vazmojnost da glasuvat za neshto drugo(t.e. da izberat ot dvete zlini po-malkata
). taka mai bi bilo nai-aktualno kakvo predpochita bulshinstvoto.
inache az se spriah na #1.3, hem e sravnitelno prost variant, hem dava dostatachno informacia za kakvo e stikera. pak i horata det iskat da e savsem kratak i iasen, vinagi mogat da otrejat vtoria red na stikera i da poluchat tova koeto iskat
toyotabg.eu
@TOYOTA CLUB BULGARIA
(@=emblemata na Toyota)
*zabelejka: vsichki varianti na stikerite sa rabotni i nedovarsheni, golemina, forma, cviat i t.n. na bukvite shte badat doutochniavani i dorabotvani v posledstvie, tova sa samo idei. ne zabraviaite che vse pak tezi idei sa nahvarleni(bez upotrebata na photo-shop i t.n.) ot hora det se zanimavat s koli a ne komputri

sashto taka mi se struva che e hubavo ako nikoi ot stikerite ne sabere 50%+1, da napravim vtori izbori s dvata stikeri sabrali nai-mnogo glasove, taka hora glasuvali za stikeri s po-malko glasove shte imat vazmojnost da glasuvat za neshto drugo(t.e. da izberat ot dvete zlini po-malkata

inache az se spriah na #1.3, hem e sravnitelno prost variant, hem dava dostatachno informacia za kakvo e stikera. pak i horata det iskat da e savsem kratak i iasen, vinagi mogat da otrejat vtoria red na stikera i da poluchat tova koeto iskat

toyotabg.eu
@TOYOTA CLUB BULGARIA
(@=emblemata na Toyota)
*zabelejka: vsichki varianti na stikerite sa rabotni i nedovarsheni, golemina, forma, cviat i t.n. na bukvite shte badat doutochniavani i dorabotvani v posledstvie, tova sa samo idei. ne zabraviaite che vse pak tezi idei sa nahvarleni(bez upotrebata na photo-shop i t.n.) ot hora det se zanimavat s koli a ne komputri

->
i na men taka mi namerisvat neshtata biggrin.gifEl Camino написа:Ami taka postawen wyprosa, weche imame wariant sybral 50+1 ot glasowete, glasuwaneto moje da prikluchibiggrin.gif
i az mislia che tozi variant (perfektnata kombinacia mejdu #1 i #3)
toyotaBG.net
@TOYOTA CLUB BULGARIA
bi napravil nai-mnogo hora shtastlivi.
->
naistina tozi posledniq variant e mai nai-dobriqt:)
ostana i drugite da glasuvat za nego:}
ostana i drugite da glasuvat za nego:}

biggrin.gif Къде са вариантите на Spike ???? На мен ми допада най-много сивия цвят ,ще има ли варианти на цветове?
Мен ме кефи това:
Мен ме кефи това:
- Прикачени файлове
-
- sticker_1_-_grey.gif (11.77 KiB) Преглеждано 4615 пъти
Toyota Corolla 1.3, 86 HP, sedan - 4 door, 4Е-FE made in Japan - 1999.
Болката учи на мъдрост!
Болката учи на мъдрост!
ami posledno po temata se e bilo raziskvalo fevruari 2005(poveche ot godina), tochno po vremeto kogato smenihme domeina na foruma. ta togava beshe stanalo malko najejena obstanovkata i iavno na nikoi ne mu e bilo do stikerite, pak posle sme zabravili. az taz tema ia namerih sluchaino do kat se rovih iz arhivite. tam niakade ima i edna izostavena tema za pravene na teniski
(sashto izostavena
)
kolkoto do predlojeniata na Spike, predpolagam che ne sa se poiavili v anketata tai kat nikoi ne gi e spomenal do sega. te ne sa loshi stikeri(daje napraveni dosta profesionalno, ne kat men i na Punky), no kat gledam mai na bulshinstvoto im se iska neshto po semplo kat razmer i sadarjanie.
za cvetovete, te oshte ne sa resheni, kato gledam shte izbirame mejdu cherno, sivo i bialo za osnovnia tekst, a sashto mai shte ima i neshto v cherveno(BG naprimer). poprincip e variant da napravim stiker i v dva ili tri cviata za seki da izbira, no bi bilo po slojno. moje kat izberem stiker da podlojim i cveta na glasuvane
PS do amazonka. kato iskash da kachish kartinka koiato veche ima link v neta, niama nujda da ia save-vash na komputara ti i posle da i sazdavash na novo link tuk vav foruma. prosto otidi varhu kartinkata koiato iskash, klikni varhu neia s desen buton, otidi na Properties i ot tam i vij adresa. naprimer adresa na stikera na spike det si kachila e
http://www.toyotabg.eu/files/sticker_1_-_grey_119.gif
sloji tozi adres mejdu [img]i[/img] i ste izleze kat kartinka
(kartinkata triabva da e s adres zavarshvasht ili na .jpg ili .gif) , t.e. ei taka
[img]tuk%20sloji%20adresa%20na%20kartinkata[/img]

kolkoto do predlojeniata na Spike, predpolagam che ne sa se poiavili v anketata tai kat nikoi ne gi e spomenal do sega. te ne sa loshi stikeri(daje napraveni dosta profesionalno, ne kat men i na Punky), no kat gledam mai na bulshinstvoto im se iska neshto po semplo kat razmer i sadarjanie.
za cvetovete, te oshte ne sa resheni, kato gledam shte izbirame mejdu cherno, sivo i bialo za osnovnia tekst, a sashto mai shte ima i neshto v cherveno(BG naprimer). poprincip e variant da napravim stiker i v dva ili tri cviata za seki da izbira, no bi bilo po slojno. moje kat izberem stiker da podlojim i cveta na glasuvane

PS do amazonka. kato iskash da kachish kartinka koiato veche ima link v neta, niama nujda da ia save-vash na komputara ti i posle da i sazdavash na novo link tuk vav foruma. prosto otidi varhu kartinkata koiato iskash, klikni varhu neia s desen buton, otidi na Properties i ot tam i vij adresa. naprimer adresa na stikera na spike det si kachila e
http://www.toyotabg.eu/files/sticker_1_-_grey_119.gif
sloji tozi adres mejdu [img]i[/img] i ste izleze kat kartinka

[img]tuk%20sloji%20adresa%20na%20kartinkata[/img]
Последно промяна от ALTEZZA на 19 Апр 2006 23:13, променено общо 1 път.
->
ami to mai se stigna do tam:}
na men lichno mi haresva posledniqt, v cherno i BG cherveno, kratko qsno semplo izcherpatelno
vyprosyt e da se reshi i odobri cvetyt ot povecheto(anketa?) i da se syberat edni pari za stikerite, koi i kyde shte gi pravi tova da kajat starshite tuka:)
na men lichno mi haresva posledniqt, v cherno i BG cherveno, kratko qsno semplo izcherpatelno

vyprosyt e da se reshi i odobri cvetyt ot povecheto(anketa?) i da se syberat edni pari za stikerite, koi i kyde shte gi pravi tova da kajat starshite tuka:)

ami mislia che e po dobre da izchakame do petak da vidim dali shte ima oshte niakoi koito iska da glasuva i shte pusnem anketa za cvetovete. prez tova vreme obache e hubavo horata koito imat idei ili pretencii da si kajat. ako shte glasuvame za stikera det az sam glasuval za nego
toyotaBG.net
@TOYOTA CLUB BULGARIA
bih slojil BG v cherveno, a ostanalite bukvi na glasuvane:
1. cherno
2. sivo
3. bialo
4. dva stikera, cheren i bial
ako shte sa dva stikera e hubavo da sa bial i cheren, a ne siv i neshto drugo, shtot e po kontrastno. ako shte e samo edin stiker obache mi se struva che e nai podhodiashto da e v sivo, kompromisen variant mejdu bialo i cherno. poprincip e nai-dobre da sa dva stikera, no edva li niakoi shte iska da se zanimava s tova, ta spored men nai-razimno e edin v kompromisen cviat sivo(moe mnenie)
toyotaBG.net
@TOYOTA CLUB BULGARIA
toyotaBG.net
@TOYOTA CLUB BULGARIA
bih slojil BG v cherveno, a ostanalite bukvi na glasuvane:
1. cherno
2. sivo
3. bialo
4. dva stikera, cheren i bial
ako shte sa dva stikera e hubavo da sa bial i cheren, a ne siv i neshto drugo, shtot e po kontrastno. ako shte e samo edin stiker obache mi se struva che e nai podhodiashto da e v sivo, kompromisen variant mejdu bialo i cherno. poprincip e nai-dobre da sa dva stikera, no edva li niakoi shte iska da se zanimava s tova, ta spored men nai-razimno e edin v kompromisen cviat sivo(moe mnenie)
toyotaBG.net
@TOYOTA CLUB BULGARIA
->