абе пич я кажи в Стара Загора в кои сервиз ходи че тука са едни рабирачи не ми се говори . аз минах през 2 сервиза и се отчаях в едини не слагат масло във фреона ( на климатиците на колите се слага масло във фреона обикновенно е No 8) а в другия ззабражили да ми закачат радиатора и така си карах една седмица с откачен радиатор , а дето са ти казали че ти бил паднал съединителя
п.п. а ако някой се ин тересува колко фреон събира мога да му кажа само да си каге марката на колата на Авенсис 1 550+-50
Спешно:Проблем с Климатика/Климатроника на корола е12
h0p видях ЛС но нарочно пиша тук хубаво да ги видят всички от Стара Загора що за маистори са на първото място дето со ходил срещу обръщалто на бившия Автопазар и аз ходих там с един приятел за неговия климатик и като го видях как извади едно кантарче и го сложи на земята и постави бутилката върху него да мери грамове направо ме разби дори не сложи и масло като му дозареждапе климатика а тоя въпросния приятел е ходил миналото лято при него и оня му беше дал гаранция а сега се правеше на луд
2-то място до Загорка аз ходих там и след като м и свалиха тръбите да ги заварят че бяха спукани незнам защо са ми сваляли радиатора та така го бяха сложили че се държеше на един болт късмет че не я карах много колата през месеца и не можа да ми падне радиатора някаде, то това добре ами след месец бях пак бях при тях защото климатика изпущаше е поне тоя път се сетиха за мен и не ми взеха пари сега незнам само колко ще издържи, тоя до загорака май Сивчо се казваше ми изглежда свестен човек ама има едни работници дето не ми вдъхват доверие
2-то място до Загорка аз ходих там и след като м и свалиха тръбите да ги заварят че бяха спукани незнам защо са ми сваляли радиатора та така го бяха сложили че се държеше на един болт късмет че не я карах много колата през месеца и не можа да ми падне радиатора някаде, то това добре ами след месец бях пак бях при тях защото климатика изпущаше е поне тоя път се сетиха за мен и не ми взеха пари сега незнам само колко ще издържи, тоя до загорака май Сивчо се казваше ми изглежда свестен човек ама има едни работници дето не ми вдъхват доверие