Тонколони за Toyota Auris 1.33 Terra
- Georgepetrov137
- dany.killmister
- Благодарил/а: 1 път
- Georgepetrov137
Не харесвам фенщината и отдавна съм на принципа, че колата трябва да ти служи, а не ти на нея.Но КОЛЕГА.....да сравниш Пежо с Тойота и да кажеш, че Пежо е много повече от Тойота.....това някой дето не е имал допир и до двете марки не би го казал....а ти като собственик на Тойота....ума ми не го побира laugh.gif
Пежо - по-добър дизайн имат да.Тойота ако вземат дизайнера/ите на Пежо.....просто няма да имат стигане.Като започнеш....с неустаряващия дизайн на 206....307 406 407.....Но с дизайна започваме и с дизайна завършваме laugh.gif
Относно цените.....малко се поуляха с отстъпките покрай кризата.....и като се нормализират нещата незнам как точно ще убеждават потенциалните клиенти, че цените не са силно завишени.Но да не ги мислим, куп народ получават пари за да го мислят.
Сега на темата:
Понеже не искам да отварям нова тема, бих искал да дадете мнения и насоки относно свързване на музиката в Аурис-а с телефон.Трябва ми AUXIN вход.Искам да вържа смартфон към колата.Само моля не ми давайте фм трансмитери и подобни......200+ лв за да получа едно крайно незадоволително качество....не мерси.Има ли как да се изкара букса....
Пежо - по-добър дизайн имат да.Тойота ако вземат дизайнера/ите на Пежо.....просто няма да имат стигане.Като започнеш....с неустаряващия дизайн на 206....307 406 407.....Но с дизайна започваме и с дизайна завършваме laugh.gif
Относно цените.....малко се поуляха с отстъпките покрай кризата.....и като се нормализират нещата незнам как точно ще убеждават потенциалните клиенти, че цените не са силно завишени.Но да не ги мислим, куп народ получават пари за да го мислят.
Сега на темата:
Понеже не искам да отварям нова тема, бих искал да дадете мнения и насоки относно свързване на музиката в Аурис-а с телефон.Трябва ми AUXIN вход.Искам да вържа смартфон към колата.Само моля не ми давайте фм трансмитери и подобни......200+ лв за да получа едно крайно незадоволително качество....не мерси.Има ли как да се изкара букса....
само цените сравнявам не качеството - не бих си го и помислилmitkoa написа:Не харесвам фенщината и отдавна съм на принципа, че колата трябва да ти служи, а не ти на нея.Но КОЛЕГА.....да сравниш Пежо с Тойота и да кажеш, че Пежо е много повече от Тойота.....това някой дето не е имал допир и до двете марки не би го казал....а ти като собственик на Тойота....ума ми не го побира laugh.gif

- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път
- Georgepetrov137
Сигурен ли си? Специално за този модел? Ако имаше кабели щеше да се види като се извади музиката може биdiesel_power написа:Кабели има.Който ти е пуснал кабели чак от радиото явно не е запознат добре с Тойота.Georgepetrov137 написа:Сложих си некакви колони, оказа се че няма кабели и трябваше да се отваря музиката да се прокарат, доста мъка беше
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път