Toyota на Сливница
Toyota на Сливница
Някой дали знае....."Щетите" дали работят утре?Спешно ми е.....че мисля да ходя утре до тях....да не бия 200 км и да не си загубя 5 часа......
Става дума за ТМ Ауто Запад.
Re: Toyota на Сливница
Ако държиш да е в София иди на цариградско- на сливница са големи некадърници и не бих си оставил там колата.Телефоните са в нета. През седмицата (незнам за уикенда) работят от 08:00.mitkoa написа:Някой дали знае....."Щетите" дали работят утре?Спешно ми е.....че мисля да ходя утре до тях....да не бия 200 км и да не си загубя 5 часа......
Не държа специално за това да е в София, но ТМ Ауто - Благоевград не работи с ДЗИ.
Относно кадърността....за щети незнам как са....иначе педала на газта оправяха в Сливница....запалката ми чистиха laugh.gif .....ми доволен съм.....пък и после нищо не е излезло...инак в ръцете нито искам, нито имам възможност да ги гледам
А и вече минах там за оглед.....те поръчаха кора....( кората под двигателя съм си счупил - аурисите са много ниски....незнам вие как паркирате, но аз само назад я паркирам....и изобщо не се пробвам напред......а в началото като я взимах ...точно това си казах ( слязох от много ниско Пежо тогава)....че е височка и няма да имам този проблем )....та поръчаха кора и.....нека съм коректен
Та ми трябва за Сливница...
Относно кадърността....за щети незнам как са....иначе педала на газта оправяха в Сливница....запалката ми чистиха laugh.gif .....ми доволен съм.....пък и после нищо не е излезло...инак в ръцете нито искам, нито имам възможност да ги гледам

А и вече минах там за оглед.....те поръчаха кора....( кората под двигателя съм си счупил - аурисите са много ниски....незнам вие как паркирате, но аз само назад я паркирам....и изобщо не се пробвам напред......а в началото като я взимах ...точно това си казах ( слязох от много ниско Пежо тогава)....че е височка и няма да имам този проблем )....та поръчаха кора и.....нека съм коректен

щом е за кора може biggrin.gif а ти къде я паркираш ако не е тайна ,че чак кора си счупил?mitkoa написа:Не държа специално за това да е в София, но ТМ Ауто - Благоевград не работи с ДЗИ.
Относно кадърността....за щети незнам как са....иначе педала на газта оправяха в Сливница....запалката ми чистиха laugh.gif .....ми доволен съм.....пък и после нищо не е излезло...инак в ръцете нито искам, нито имам възможност да ги гледам![]()
А и вече минах там за оглед.....те поръчаха кора....( кората под двигателя съм си счупил - аурисите са много ниски....незнам вие как паркирате, но аз само назад я паркирам....и изобщо не се пробвам напред......а в началото като я взимах ...точно това си казах ( слязох от много ниско Пежо тогава)....че е височка и няма да имам този проблем )....та поръчаха кора и.....нека съм коректен![]()
2 пъти карах королата на сливница. смених 2 стъкла и я пребоядисах от 2-те страни заради надраскано с ключ. първият път стана като нова, а вторият свършиха работа и си оставиха ръцете ...
правих 2 технически обслужвания на цариградско и 2 на сливница ... първите са джаста-праста и не се престарават. на сливница не претупват така и вършат повече работа - откриха проблем във водната помпа (смених я гаранционно) и притегнаха някаква скъсана връзка между края на бронята и калника без да кажат нищо и да искат пари.
не си спомням работното време, но може да се направи справка по телефона. 02/9604105
бъдете сигурни, че ви прехвърлят на точните хора, защото май има различно време на приемната за ремонт и обслужване и на тази на тенекеджиите
правих 2 технически обслужвания на цариградско и 2 на сливница ... първите са джаста-праста и не се престарават. на сливница не претупват така и вършат повече работа - откриха проблем във водната помпа (смених я гаранционно) и притегнаха някаква скъсана връзка между края на бронята и калника без да кажат нищо и да искат пари.
не си спомням работното време, но може да се направи справка по телефона. 02/9604105
бъдете сигурни, че ви прехвърлят на точните хора, защото май има различно време на приемната за ремонт и обслужване и на тази на тенекеджиите
Нямам идея къде.Може на някой тротоар, може и по пътя зимата камъни някъде да съм забрал.Видях случайно, че стърчи нещо отдолу и така разбрах.Иначе незнам при вас как е, но при мен като я паркирам напред и напречно на бордюр в 80% от случаите задира гумата под бронята отпред, т.е нисички сме .Затова и я паркирам назад.