Някои навит за Supra среща в ..
Някои навит за Supra среща в ..
Колеги някои навит ли е за Supra среща примерно в центъра на България..? примерно Габрово.. имам предвид да ни излезе еднакво дълъг пътя на всички.. ако няма навити вие кажете къде и кога Задължително Supr-и .. Respect .. 

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Лява? И конкретно тази ли ще взимаш? \\\\
ако имаш предвид ляв волан да и точно тази ще взема,само дано станат едни работи,които съм измислил .. а за Supra събора,дано всички сме навити да след около месец,месец и нещо и да сме долу горе добре с финансите,че да се поразходим малко по надалече..
примерно Варна,София,Плевен,Русе и нататък,кадето кажете.. честно говоря,този миг няма да го забравя до края на живота си сигурно.. ;( (h) иначе колега ти каква играчка караш..
Respect .. 
ако имаш предвид ляв волан да и точно тази ще взема,само дано станат едни работи,които съм измислил .. а за Supra събора,дано всички сме навити да след около месец,месец и нещо и да сме долу горе добре с финансите,че да се поразходим малко по надалече..

Аз там обичам да ходя като има сняг по добре изглеждаFido Dido написа:Да ви дам отправна точка....
http://ivoso.blog.bg/turizam/2006/06/27 ... entyr.5996

- Прикачени файлове
-
- Centyr.JPG (460.66 KiB) Преглеждано 2694 пъти
Да ви дам отправна точка....
\\\\\\\ ее братлета нямам предвид точно във центъра на България,да качваме планините на майка си у товато.. biggrin.gif имам предвид колкото се може по към центъра да ни излезе долу горе еднакво дълъг пътя,защото има колеги от София,има от Варна (Big Max е от там)
от Враца,Пловдив.. примерно аз съм от Разград ще дойдем 2 коли,защото Suprите във Разград е 1 и дано скоро стане работата с мен да станат 2 и дано колегата е добре с финансите.. но и писта Калояново не е проблем,важното е да седнем на една маса както се вика..
Respect.. 
\\\\\\\ ее братлета нямам предвид точно във центъра на България,да качваме планините на майка си у товато.. biggrin.gif имам предвид колкото се може по към центъра да ни излезе долу горе еднакво дълъг пътя,защото има колеги от София,има от Варна (Big Max е от там)

чеб за зеле не става вече от мен, асоциализирах се покрай забраната за тютюнопушене...Nedkow написа:Ама този път оставаш за пълната програмаrudolf написа:на 27ми юни има свободно каране на калояново...което хем ще осмисли срещата,хем ще даде повод за разговори след това на трапезата.
позатъпяхи подивях,вече мога само да взимам управленски решения,ако не е нужно да се аргументирам за тях laugh.gif
аххх ти оптимист такъв--3ма:)venom91 написа:Хайде wе колеги,няма ли още надъхани,не си струва да сме 2-3 човека.. 1 път като ще е да е като хората хайдее..![]()
![]()
не стига че хард феновете на тойота сме 100 човека на кръст,а кат почнете да се делите и на модели,става още по абсурдно...
миналата година собствениците на селики решиха че е по добре да си съберат 15сете автомобила, отделно и вместо да уважат организацията на колегата митрович,които им беше наел писта,въртяха на някакъв паркинг до велико търново.....бяха си искарали страхотно laugh.gif