Покупка на Ланд Крузер
Може и да си прав! не споря, казвам каквото знам /каквото са ми казали/.
Тои твърди това и аз му вярвам /за сега/ ... дано не се налага да проверявам.
Относно %, да малко е нисък, но имам мои 2 коли и 3 камиона с граждански, зелена карта и каско в ЕВРОИНС...., та затова и отделно на колите за няколко години вече не съм имал нито една щета.
Тои твърди това и аз му вярвам /за сега/ ... дано не се налага да проверявам.
Относно %, да малко е нисък, но имам мои 2 коли и 3 камиона с граждански, зелена карта и каско в ЕВРОИНС...., та затова и отделно на колите за няколко години вече не съм имал нито една щета.
Корола 1999 г. + Авенсис 2001 г. - карани/продадени
Пикник 1999 г. + Ярис 2005 г. + Айго 2008 г. - действащи
Форд Фокус 2016 г. за цвят
Пикник 1999 г. + Ярис 2005 г. + Айго 2008 г. - действащи
Форд Фокус 2016 г. за цвят
Не викам че не са на 5% и че вероятно нямаш каско за кражба например извън БГ. ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО МАЛКИТЕ БУКВИ В ДОГОВОРА! Вероятно както винаги пак не си чел.SFINKS написа:diver e diver e , хахахаха laugh.gif
викаш тиа всичките камиони с каско дето излизат всеки ден извън България са проблемни а . laugh.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
нови камиони ( до 3 години )е 2 ( два) % каското biggrin.gif и да , включва кауза кражба извън България laugh.gif
айде спри на всяка тема да си най-големият разбирач щото смешен ставаш. Не дразни това че не разбираш а тона ти на "най-голямият" разбирач дето ги знае как са нещата
айде спри на всяка тема да си най-големият разбирач щото смешен ставаш. Не дразни това че не разбираш а тона ти на "най-голямият" разбирач дето ги знае как са нещата

ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
Искам да видя как ти плащат откраднат камион извън територията на България. Дано не ти се налага да разбираш лично , колко разбирам от застраховки точно и колко си далеч от истината. А това кой колко е смешен, точно ти да ми казваш laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif аре нема нужда.SFINKS написа:нови камиони ( до 3 години )е 2 ( два) % каското biggrin.gif и да , включва кауза кражба извън България laugh.gif
П.П. Като начало говорихме за скъпи джипки от чужденци, та викам първо да прочетеш, и после да спестиш мозъчните диарии. Вероятно има уекинка разлика с камиончетата дето си играеш, най-малкото заради графата повишен риск за кражба, ако не знаеш, че има и такава клауза....същото важи и за такситата, ма професор като тебе едва ли има от къде да го знае.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Той ги хваща...те ги пускат.Таковало си мамата.Иначе,кой каквото да говори умиргвам за по-нов лендкруизър,ама нема кинти.Като трябва ще спинкам в него.jim_beam написа:интересно как ви крадат колите,нали всички имате аларми?
май ще трябва като в южна африка да слагате ток майна,нагла работа ццц.
нали бат бойко уж ги погна тия нещасници,не напълни ли панделите най-после?
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път