модела Aygo - имам въпрос ?
модела Aygo - имам въпрос ?
Здравейте - гледах реклама по телевизията - тойота аиго за 13 500 с климатик и двигател 1000 кубика 3 цилиндъра 68 коня - та заслужава ли си това моделче парите и как му е поддръжката има ли някакви по големи проблеми , цена на частите и т.н въобще всяка информация за модела ще ми е от полза.За да знам ще ставам ли член на клуба (да си я закупч ли ) или не ?
много добра кола за в града стига да не е автомат щото няма има време
да я караш от ходене по сервизите,много си е пъргава даже но само за вграда става
да я караш от ходене по сервизите,много си е пъргава даже но само за вграда става
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
Ами що да не? 150-155 км/ч си ги поддържа количката на равно. Шумнично е, но не като в стария ми Голф 3 при тази скорост. Аз лично избягвам да я карам над 100 км/ч, че почва да се чува двигателяnowyaris написа:Абе,и за навън става-точкаА-точка Б-това е важното.Оня ден една кака на магистралата така го беше емнала айгото,че до Нови пазар искри фърчаха.Като за последно.Се едно и беше гадже.

Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007
T25 1,6 VVT-i
2007
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Няма невъзможни неща.
Когато бях малък - ще рече преди бая време - си спомням полски туристи, трима човека в едно фиатче 126, с багажник отгоре колкото фиатчето, да маат жизнерадостно гащи към Китен.
Пробвал съм да карам подобна кола. Трябваше да му извадя фаровете, та да си протегна краката.
Другата крайност - имаше един стар скеч, дето американец отива до магазина с Шевролет Каприз - цели сто метра дотам.
Та - въпрос на гледна точка.
Когато бях малък - ще рече преди бая време - си спомням полски туристи, трима човека в едно фиатче 126, с багажник отгоре колкото фиатчето, да маат жизнерадостно гащи към Китен.
Пробвал съм да карам подобна кола. Трябваше да му извадя фаровете, та да си протегна краката.
Другата крайност - имаше един стар скеч, дето американец отива до магазина с Шевролет Каприз - цели сто метра дотам.
Та - въпрос на гледна точка.
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Само половината.Аз с другата половина поемам ДУНАВМОСТ.didak написа:Дай направо собствениците на Ярис да блокираме Кулата с искане да се приеме, че Ярис е колата!SFINKS написа:абе стига сте наричали това нещо кола
Всичко по-малко е лагерна количка с двигател, а всичко по-голямо - кораб на колела...
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Не бъркайте Яриса с Aygo...
Повечето от вас знаят, че Айго е съвместна разработка на Ситроен Пежо и Тойота...
Та Айгото излиза едно към едно само със сменена емблема и като Ситроен и като Пежо (конкретните модели може да ги видите в интернет)
Повечето от вас знаят, че Айго е съвместна разработка на Ситроен Пежо и Тойота...
Та Айгото излиза едно към едно само със сменена емблема и като Ситроен и като Пежо (конкретните модели може да ги видите в интернет)
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-