Глупости... Джамбазите бачкат с митничарите, стара схема. Телефон дрън дрън дрън влезе еди къв си джип без каско... ела вълчо изяж ме..nowyaris написа:Слоу,имали са да дават твоите познати.Явно не много,щом са им простили.И щом са пратили такива уплашени аматьори.slowtraveler написа:Абсолютно си прав, но това не означава, че не се търсят....nowyaris написа:Те не са руски републики,а съветски.Иначе в русия официално не се продават нови дизелови Тойоти-производителя не одобрява нафтата.
Като допълнение - мои познати от Новоросийск бяха дошли тук в БГ с два такива дизела (предходния LC) през ферибота Новоросийск Бургас...
Явно ги бяха следили до Варна, защото въпреки, че веднага вкараха колите в подземните гаражи в двора на една луксозна къща, имаше интервенция.
Същата нощ крадците бяха влезли в района, разбили ключалките и на двете коли, но навярно се бяха уплашили от врявата от кучето, което бяха пребили или от входната врата към двора, която е електрическа, та колите останаха... И това в луксозна част на града - къщата е на самата магистрала към Зл.Пясъци около Евсиноград
Покупка на Ланд Крузер

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Глупости... Джамбазите бачкат с митничарите, стара схема. Телефон дрън дрън дрън влезе еди къв си джип без каско... ела вълчо изяж ме..
Та имали хора, които карат коли (джипове) за N десетки хиляди лева, които да не са застраховани???
Та имали хора, които карат коли (джипове) за N десетки хиляди лева, които да не са застраховани???
Корола 1999 г. + Авенсис 2001 г. - карани/продадени
Пикник 1999 г. + Ярис 2005 г. + Айго 2008 г. - действащи
Форд Фокус 2016 г. за цвят
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
diver-a имаше предвид тези джипове, които влязоха в страната и бе направен незабавен опит за кражба. Те наистина не са застраховани в страната...Като освен всичко друго, митницата ще поиска от 'бившия' собственик да плати вноса на колата заедно с митническа глоба, за това, че я е оставил на БГ територия (мито, ДДС а в него момент и акциз освен глобата)...angellov написа:Глупости... Джамбазите бачкат с митничарите, стара схема. Телефон дрън дрън дрън влезе еди къв си джип без каско... ела вълчо изяж ме..
Така-че може да искат и откуп...
А това дали е застрахован или не - няма значение... Както казах - на братовчед ми джиповете бяха застраховани, и сигурно е нямал финансов ущърб (ако не се смята овехтяването), но все пак да стоиш без автомобил няколко месеца докато вървят формалностите, е доста неудобно..
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
- Автомобил: служебен
- Благодарил/а: 337 пъти
- Получена благодарност: 92 пъти
Избрали са неправилният застраховател! Това е причината!
Когато ходих да събирам оферти за каско из агенциите, в една брокерска верига ми казаха следното, цитирам: "През миналата година няма нито една открадната кола, застрахована в "Армеец"!" Не знам доколко е вярно това, но ми се струва напълно правдоподобно.
Когато ходих да събирам оферти за каско из агенциите, в една брокерска верига ми казаха следното, цитирам: "През миналата година няма нито една открадната кола, застрахована в "Армеец"!" Не знам доколко е вярно това, но ми се струва напълно правдоподобно.
Филма с "нито 1" викам да го забравиш, защото чат пат има гастрольори, но като цяло, на Армеец колите, редко се пипат и обикновенно бързо се намират laugh.gif laugh.gif laugh.gifgena_bs написа:Избрали са неправилният застраховател! Това е причината!

Че твойта като отидеш в Испания например, има ли застраховка срещу кражба? Ако мислиш, че има, те съветвам да си прочетеш, дребничкия шрифт в договора. Ако се окаже, че наистина имаш, ще бъда благодарен да споделиш, застрахователя и % на който ти е каското.angellov написа:Глупости... Джамбазите бачкат с митничарите, стара схема. Телефон дрън дрън дрън влезе еди къв си джип без каско... ела вълчо изяж ме..

-
Глупости... Джамбазите бачкат с митничарите, стара схема. Телефон дрън дрън дрън влезе еди къв си джип без каско... ела вълчо изяж ме..
Че твойта като отидеш в Испания например, има ли застраховка срещу кражба? Ако мислиш, че има, те съветвам да си прочетеш, дребничкия шрифт в договора. Ако се окаже, че наистина имаш, ще бъда благодарен да споделиш, застрахователя и % на който ти е каското.
ЗД ЕВРОИНС - 5,2 % - пътувал съм преди из тези ширини с уверението на застрахователя че каското ми е на 100 %. Преди 5 мин. му звъннах, за да се уверя, че няма да напиша някоя глупост, като говоря това.
п. с. Застрахователя ми е приятел, освен това имаме и не малко служебни взаимоотношения ..... и вариянта да ме излъже, че каското ми е валидно на 100 % в друга държава .... почти не го допускам.
Че твойта като отидеш в Испания например, има ли застраховка срещу кражба? Ако мислиш, че има, те съветвам да си прочетеш, дребничкия шрифт в договора. Ако се окаже, че наистина имаш, ще бъда благодарен да споделиш, застрахователя и % на който ти е каското.
ЗД ЕВРОИНС - 5,2 % - пътувал съм преди из тези ширини с уверението на застрахователя че каското ми е на 100 %. Преди 5 мин. му звъннах, за да се уверя, че няма да напиша някоя глупост, като говоря това.
п. с. Застрахователя ми е приятел, освен това имаме и не малко служебни взаимоотношения ..... и вариянта да ме излъже, че каското ми е валидно на 100 % в друга държава .... почти не го допускам.
Корола 1999 г. + Авенсис 2001 г. - карани/продадени
100% за щета, 100% за природно бедствие, 100% за кражба или покрива и трите? Това с 5.2% мене лично би ме притеснило, при положение че нормално се затрахова на над 6%.. Приятелството си е приятелство, ма сиренето е с пари. Не бих разчитал особенно на твое място.angellov написа:Глупости... Джамбазите бачкат с митничарите, стара схема. Телефон дрън дрън дрън влезе еди къв си джип без каско... ела вълчо изяж ме..