Покупка на Ланд Крузер
Покупка на Ланд Крузер
Колеги решил съм да си взема ланд крузер след 2004г 3000 дизел помогнете с мнения дали си струва джипа ще се ползва повече като кола.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Въпроса е спорен ако го ползваш като лек автомобил...
Гори доста повече от лек автомобил. Поддръжката му е по-скъпа.
По-труден за маневриране в града заради габаритите. По-трудно намиране на място за спиране (ако не се катериш по градинките, за което е удобен).
Застраховки и т.н. - доста по-високи.
Риска от кражба - доста по-висок...
Иначе - разкошна машинка...
Гори доста повече от лек автомобил. Поддръжката му е по-скъпа.
По-труден за маневриране в града заради габаритите. По-трудно намиране на място за спиране (ако не се катериш по градинките, за което е удобен).
Застраховки и т.н. - доста по-високи.
Риска от кражба - доста по-висок...
Иначе - разкошна машинка...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- slowtraveler
Бях споделял - на братовчед ми за 1.5г откраднаха 3 бр чисто нови LC автоматик трилитров дизел най-високо оборудване (с чип).Dizzle написа: много го наплаши човека бе slow даже и мен biggrin.gif
Принуди се да смени марката....
Според мен - поръчка от някои руски републики, защото там са маниаци на тема джипове...
-
- Получена благодарност: 2 пъти
В тези републики не купуват дизели,вервай ми.slowtraveler написа:Бях споделял - на братовчед ми за 1.5г откраднаха 3 бр чисто нови LC автоматик трилитров дизел най-високо оборудване (с чип).Dizzle написа: много го наплаши човека бе slow даже и мен biggrin.gif
Принуди се да смени марката....
Според мен - поръчка от някои руски републики, защото там са маниаци на тема джипове...
- slowtraveler
-
Те не са руски републики,а съветски.Иначе в русия официално не се продават нови дизелови Тойоти-производителя не одобрява нафтата.slowtraveler написа:В тези републики (по-южната част) има хора, които търсят точно дизелови джипове - вервай ми...nowyaris написа:...В тези републики не купуват дизели,вервай ми.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Ленд Крузера носи друг имидж все пак!nowyaris написа:Що не си вземеш ВЕРСО?

Също така, ако покараш ЛК и после се качиш на Версото ще разбереш защо не си търси Версо човека.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- slowtraveler
Абсолютно си прав, но това не означава, че не се търсят....nowyaris написа:Те не са руски републики,а съветски.Иначе в русия официално не се продават нови дизелови Тойоти-производителя не одобрява нафтата.
Като допълнение - мои познати от Новоросийск бяха дошли тук в БГ с два такива дизела (предходния LC) през ферибота Новоросийск Бургас...
Явно ги бяха следили до Варна, защото въпреки, че веднага вкараха колите в подземните гаражи в двора на една луксозна къща, имаше интервенция.
Същата нощ крадците бяха влезли в района, разбили ключалките и на двете коли, но навярно се бяха уплашили от врявата от кучето, което бяха пребили или от входната врата към двора, която е електрическа, та колите останаха... И това в луксозна част на града - къщата е на самата магистрала към Зл.Пясъци около Евсиноград
-
Слоу,имали са да дават твоите познати.Явно не много,щом са им простили.И щом са пратили такива уплашени аматьори.slowtraveler написа:Абсолютно си прав, но това не означава, че не се търсят....nowyaris написа:Те не са руски републики,а съветски.Иначе в русия официално не се продават нови дизелови Тойоти-производителя не одобрява нафтата.
Като допълнение - мои познати от Новоросийск бяха дошли тук в БГ с два такива дизела (предходния LC) през ферибота Новоросийск Бургас...
Явно ги бяха следили до Варна, защото въпреки, че веднага вкараха колите в подземните гаражи в двора на една луксозна къща, имаше интервенция.
Същата нощ крадците бяха влезли в района, разбили ключалките и на двете коли, но навярно се бяха уплашили от врявата от кучето, което бяха пребили или от входната врата към двора, която е електрическа, та колите останаха... И това в луксозна част на града - къщата е на самата магистрала към Зл.Пясъци около Евсиноград