Yaris
- alexandargv
яриса е направо супер!!! първа кола ми е и много се чудех ярис или айго! но като седнах в айгото - тясно! яриса е доста широк вътре, товари спокойно 4 човека + багаж! на магистрала при 140 е нестабилен, но за сметка на това в софия се държи перфектно! при паркиране на задна наистина няма много голяма видимост, но ако си сложиш парктроник - и маймуна може да паркира!

нямало видимост? на някой май са му спестили полигона laugh.gifketty написа:яриса е направо супер!!! първа кола ми е и много се чудех ярис или айго! но като седнах в айгото - тясно! яриса е доста широк вътре, товари спокойно 4 човека + багаж! на магистрала при 140 е нестабилен, но за сметка на това в софия се държи перфектно! при паркиране на задна наистина няма много голяма видимост, но ако си сложиш парктроник - и маймуна може да паркира!![]()
п.п. на 170 става стабилен biggrin.gif
- alexandargv
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Няма как да стане колега,повечето са повредени.А колежката,дето ги стабилизира на 170 да си види актчето за превишена скорост.Те за това се прецакват ММТ-тата.alexandargv написа:Айде много ви се моля някой с ММТ кутия да ме повози, защото много искам автоматик, но такива неща чета, че направо не знам.
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Обзема ме радост като видя как някой се кефи толкова много на първия си път.И на мен Яриса ми е първа Тойота и най-вероятно няма да е последната.И на задна нямам никакви проблеми.Хем не съм много голяма маймуна.ketty написа:яриса е направо супер!!! първа кола ми е и много се чудех ярис или айго! но като седнах в айгото - тясно! яриса е доста широк вътре, товари спокойно 4 човека + багаж! на магистрала при 140 е нестабилен, но за сметка на това в софия се държи перфектно! при паркиране на задна наистина няма много голяма видимост, но ако си сложиш парктроник - и маймуна може да паркира!![]()
- alexandargv
Е не вярвам, че може Тойота да измислят такъв боклук (ММТ), все още вярвам, че са перфектни въпреки всички слухове! Може би наистина всички коли до 2002-2003 са железни. Мен лично в Тойота Пазарджик ме посъветваха да си карам Яриса и да не ми минава през ума да го сменям, защото по здрав няма да намеря, а и като се има в предвид, че в БГ са продадени само 20 бр. от първия Т-спорт ще се окаже и доста търсен.
Toyota Yaris 2008 1.3VVT-i LUNA