Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
diver
Мнение
от diver » 21 Май 2010 08:04
ValShopov написа:Гущера написа:ValShopov написа:ти пък къде я слагаш тая мх5-ца ?!?!?!?!
баце, кат изтискаш акнето, земи се У ръце, кат попрочетеш нещо.
стига си пляскал повреден мозък по всички форуми.
айде малко бонус от мен, та да имаш забавление тая вечер.
преди тва намажи с крем да не фанеш мазоли.

Смотан, къде тръгна да сравняваш солара със супра само не схванах, или викаш за тебе са еднакви?! laugh.gif laugh.gif laugh.gif Както те посъветва и гущера, беги лекувай акнето, после може си намериш некоя кака за 10лв да олаби жилата, че мноо напрежение си натрупал. Ако не, потърси некоя недоклатена лелка да свърши таз ралта.
LiakaDJ написа:laugh.gif и в Плевен на гарата има едни момичета където срещу 10лв. ще се снимат така върху капака на Москвичччччччч laugh.gif
Таз кака е малко по-скъпа, вервай ми!
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
-
LiakaDJ
Мнение
от LiakaDJ » 21 Май 2010 09:27
Да ама аз говоря за Москвич , а ако става на въпрос за Тойота ще се вложат повечко пари biggrin.gif

LiakaDJ
-
ValShopov
Мнение
от ValShopov » 21 Май 2010 11:08
diver написа:ValShopov написа:Гущера написа:
баце, кат изтискаш акнето, земи се У ръце, кат попрочетеш нещо.
стига си пляскал повреден мозък по всички форуми.
айде малко бонус от мен, та да имаш забавление тая вечер.
преди тва намажи с крем да не фанеш мазоли.

Смотан, къде тръгна да сравняваш солара със супра само не схванах, или викаш за тебе са еднакви?! laugh.gif laugh.gif laugh.gif Както те посъветва и гущера, беги лекувай акнето, после може си намериш некоя кака за 10лв да олаби жилата, че мноо напрежение си натрупал. Ако не, потърси некоя недоклатена лелка да свърши таз ралта.
LiakaDJ написа:laugh.gif и в Плевен на гарата има едни момичета където срещу 10лв. ще се снимат така върху капака на Москвичччччччч laugh.gif
Таз кака е малко по-скъпа, вервай ми!
абе кой ти е сравнявал соларата със супрата бе червей дебел ..... . . . .момчето ми показа някакво подпбие на кола и някаква леко циганееща мърла и реших да му покажа една хубава кола а да ти кажа аз в тая кола си стискам пъпките .... ....... така че хайде замълчи......А и кой те пуснал в тоя форум с тая мазда. ...а аз за ебане не плащам ти може би като те гледам колко си дебилен...... Само не мога да разбера защо се заяждаш(явно само в това ти е силата като гледам само и това правиш на всяка манджа си мирудия няма тема в която да не си се счепкал....)?!?!?
Просто изразих мнение ..... според мен супрата си е доста добра кола за драг защото двигателят понася голямо натоварване..... не е като да тунинговаш атмосферен двигател и тепърва да го тъпчеш с турбо и тн тн тн .......
ValShopov
-
diver
Мнение
от diver » 21 Май 2010 11:34
ValShopov написа:абе кой ти е сравнявал соларата със супрата бе червей дебел ..... . . . .момчето ми показа някакво подпбие на кола и някаква леко циганееща мърла и реших да му покажа една хубава кола а да ти кажа аз в тая кола си стискам пъпките .... ....... така че хайде замълчи......А и кой те пуснал в тоя форум с тая мазда. ...а аз за ебане не плащам ти може би като те гледам колко си дебилен...... Само не мога да разбера защо се заяждаш(явно само в това ти е силата като гледам само и това правиш на всяка манджа си мирудия няма тема в която да не си се счепкал....)?!?!?
Просто изразих мнение ..... според мен супрата си е доста добра кола за драг защото двигателят понася голямо натоварване..... не е като да тунинговаш атмосферен двигател и тепърва да го тъпчеш с турбо и тн тн тн .......
Значи съм познал за акнето laugh.gif laugh.gif laugh.gif Смотан, тоя леген с предно може верно само да го гледаш и да стискаш пъпки laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ходи метни едни зарчета, и олаби жилата.
П.П. Мърлата е първата мис плейбой, да те светна под секрет, та дай боже секи му laugh.gif laugh.gif laugh.gif
diver
-
ValShopov
Мнение
от ValShopov » 21 Май 2010 11:37
diver написа:ValShopov написа:абе кой ти е сравнявал соларата със супрата бе червей дебел ..... . . . .момчето ми показа някакво подпбие на кола и някаква леко циганееща мърла и реших да му покажа една хубава кола а да ти кажа аз в тая кола си стискам пъпките .... ....... така че хайде замълчи......А и кой те пуснал в тоя форум с тая мазда. ...а аз за ебане не плащам ти може би като те гледам колко си дебилен...... Само не мога да разбера защо се заяждаш(явно само в това ти е силата като гледам само и това правиш на всяка манджа си мирудия няма тема в която да не си се счепкал....)?!?!?
Значи съм познал за акнето laugh.gif laugh.gif laugh.gif Смотан, тоя леген с предно може верно само да го гледаш и да стискаш пъпки laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ходи метни едни зарчета, и олаби жилата.
П.П. Мърлата е първата мис плейбой, да те светна под секрет, та дай боже секи му laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ти в такъв "леген" само можеш да си мечтаеш да се повозиш а ако искаш една среща да се дръпнем слагаме по 500 и да видим ...... а тя и оная антония беше мис бг ама..... си е миндил и тая не е по различна даже по зле.... а и явно е мн евтина щом по някакви женски колички се снима.. ... .
А с точно тоя "лиген" съм засрамил доста ц220 320 330 520 530 и тн тнт
ValShopov
-
diver
Мнение
от diver » 21 Май 2010 12:10
ValShopov написа:ти в такъв "леген" само можеш да си мечтаеш да се повозиш а ако искаш една среща да се дръпнем слагаме по 500 и да видим ......
Стаа, ма беги питай тати ся може ли ти даде легена. После кажи от коя част на люлин да мина си прибера 500-те лева? Сега ме питай от къде знам че си от Люлин laugh.gif laugh.gif laugh.gif
diver
-
ValShopov
Мнение
от ValShopov » 21 Май 2010 16:22
diver написа:ValShopov написа:ти в такъв "леген" само можеш да си мечтаеш да се повозиш а ако искаш една среща да се дръпнем слагаме по 500 и да видим ......
Стаа, ма беги питай тати ся може ли ти даде легена. После кажи от коя част на люлин да мина си прибера 500-те лева? Сега ме питай от къде знам че си от Люлин laugh.gif laugh.gif laugh.gif
тати мамин е мн далеко от люлин а изобщо не ме e*e от къде знаеш тъкмо можеш да ме намериш лесно а нещо май си се притеснил.... за да си разпитвал...
ValShopov
-
Georgimitrovich
Мнение
от Georgimitrovich » 21 Май 2010 19:14
аааааааааааааааааа Заключвам темата.

1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
Georgimitrovich