За дреболиите в багажника :))
кану, тоя органайзер закрепва ли се по някакъв начин? щото ако не, не ми върши работа
Creep, в купето не искам подобни джобове. ярето има 3 големи жабки и една малка, + 5 места за вода, достатъчни са ми. а и малкия отзад ше го рита. но органайзера за багажника май е добра идея, ако се закрепва отдолу, кората към резервната гума бих могла да я прежаля за една дупка /щото това "Здраво захванати кука и халка на дъното за обезопасяване на органайзера в колата" така го разбрах/
Rudy, аз имах предвид по-скоро джоб от мрежа, над едната гума. щото тоя на авенсиса като го гледам няма да ми върши работа, ако сложа нещо дребно пак ще се мотае наляво-надясно. а и ако трябва да се дупчи встрани, пък минавали кабели отдолу, ме е страх да не направя някой глупост
Creep, в купето не искам подобни джобове. ярето има 3 големи жабки и една малка, + 5 места за вода, достатъчни са ми. а и малкия отзад ше го рита. но органайзера за багажника май е добра идея, ако се закрепва отдолу, кората към резервната гума бих могла да я прежаля за една дупка /щото това "Здраво захванати кука и халка на дъното за обезопасяване на органайзера в колата" така го разбрах/
Rudy, аз имах предвид по-скоро джоб от мрежа, над едната гума. щото тоя на авенсиса като го гледам няма да ми върши работа, ако сложа нещо дребно пак ще се мотае наляво-надясно. а и ако трябва да се дупчи встрани, пък минавали кабели отдолу, ме е страх да не направя някой глупост
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Че то е джоб - мрежата е двойна и с дъно и е разделена на две части - голям и малък джоб. Освен това разделя багажника.desSs написа:Rudy, аз имах предвид по-скоро джоб от мрежа, над едната гума. щото тоя на авенсиса като го гледам няма да ми върши работа, ако сложа нещо дребно пак ще се мотае наляво-надясно. а и ако трябва да се дупчи встрани, пък минавали кабели отдолу, ме е страх да не направя някой глупост
Идва с инструкции (http://www.toyota-tech.eu/legacy/Toy/ai ... is2003.xls), къде точно се монтират куките, точно за да се избегнат нежелани усложнения. Както казах тази е специално за Авенсис комби и Лексус ИС300. Но има такива и за яретата (различни за седан и лифтбек) - виж тук:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOYOTA-Y ... ccessories
и тук:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOYOTA-Y ... ccessories
Ето ти и инструкциите за Yaris:
http://www.toyota-tech.eu/legacy/Toy/ai ... 340-ZA.xls
и
http://www.toyota-tech.eu/legacy/Toy/ai ... 0482-0.pdf

Moje i da ima kak da se zakrepva za korata no v pove4eto slu4ai ne se zakrepva za nikade. Po princip ako kara6 normalno niama da ima6 problemi. V smisal niama da 6ava mnogo mnogo iz bagajnika, poneje povarhnostta koiato pokriva e dostata4na za da sedi na edno miasto. Tova e osven ako ne spira6 ne6to extremno da re4em ili ako ne tragva6 brutalno. blueSKYLINE ima takava v neinoto Legacy i var6i strahotna rabota. Ne se udria v sedalkite ili v bagajnika i sme mnogo dovolni. Na vsi4koto otgore na6ia organizer e reklamen product i ni go dadoha FREE :PdesSs написа:кану, тоя органайзер закрепва ли се по някакъв начин? щото ако не, не ми върши работа
"If in doubt, flat out!" - Colin McRae, R.I.P. 1968-2007
Racing is Life...Anything that happens before or after is just waiting
Racing is Life...Anything that happens before or after is just waiting
е колко да е тежка тая чанта, кат зема завоя на четвърта и пак ше иде в другия край laugh.gif laugh.gif а и тя водата ще е студена ако има вътре охлаждаща течност /която трябва да сменям постоянно, тоест абсурд хаха/, или да ги слагам бутилките вътре замразени от фризера...Raya написа:K-A-N-U, това за Десс не става..........хем нормално да кара, хем да не спира екстремно множко ще й дойде laugh.gif
Десс, вземи си тежка хладилна чанта , тамън водата ще ти е студена, че наближава лятото..........и шоколади даже може да държиш в нея
всъщност като прочетох на кики поста за чантичките с лепки, се присетих, че имам една немска хладилна чанта от плат, с лепки отзад, стана 10-12 години се чудя що са ги сложили laugh.gif ще пробвам първо нея дали лепне, после почвам да ви пробвам предложенията едно по едно, все нещо ще пасне biggrin.gif
благодаря на всички, бяхте ми много полезни

п.п. само не разбрах на слоу за кво му са тея две бутилки уиски? ако закъса зимата да има с кво да се стопли, ако няма пари да подкупва катаджиите, или...? biggrin.gif
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Тц... Катаджии не подкупвам.desSs написа:п.п. само не разбрах на слоу за кво му са тея две бутилки уиски? ако закъса зимата да има с кво да се стопли, ако няма пари да подкупва катаджиите, или...? biggrin.gif
Бутилките оправят развесовката на автомобила в спряно положение... biggrin.gif
Последния път ме спасиха една студена вечер на х.Ком, след като изпихме де що има в околността laugh.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Ха ха - Дидо както винаги подхожда практично към въпроса...desSs написа:е аз имам одеало, ама ако трябва и спален чувал, верно ше тряа послушам дидо и да си взема ремарке laugh.gif
В тази връзка - преди 4-5г със семейството (2 деца) и наши приятели (с 1 дете) решихме да отидем за 2-3 дни на палатка на Иракли (точно годината преди да стане проблема).
Решихме да тръгнем с голям микробус - лекотоварен, с 8 седалки и още около 3м товарно помещение. Сложихме два 200л бидона вода в ъгъла, колегата сложи техния багаж в другото ъгълче, и когато въпроса опря до жена ми, реши, че цялото останало товарно помещение няма да стигне. То не бяха пухени възглавници(къде да ги навреш в палатката?!?), одеала, облекла от зимни шуби до бански (все пак е август месец)....
Едва затворихме задната врата... И разбира се половината неща не използвахме, но 'бяхме готови за зимуване' laugh.gif
Затова като избирах колата - гледах и багажника да е голям... laugh.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
- NaLordaZenata
- DRIFT мацка
Хахахаха същото нещо го преживях миналото лято като ходихме с още 3 девойки на палатка. Багажника - фул, а отвън седи още една камара багаж и чака. Викам им - сядайте по седалките и сега ше ви наредя. И почнах да трупам и трупам и трупам върху, между, под тях. По едно време вече само се чуваше "ох, ах... кво ми се заби в крака" Накрая с голям зор и малко жертви на някой и друг крайник успях да затворя вратите. Няма да кажа как изглеждаше цялото това нещо.slowtraveler написа:Ха ха - Дидо както винаги подхожда практично към въпроса...desSs написа:е аз имам одеало, ама ако трябва и спален чувал, верно ше тряа послушам дидо и да си взема ремарке laugh.gif
В тази връзка - преди 4-5г със семейството (2 деца) и наши приятели (с 1 дете) решихме да отидем за 2-3 дни на палатка на Иракли (точно годината преди да стане проблема).
Решихме да тръгнем с голям микробус - лекотоварен, с 8 седалки и още около 3м товарно помещение. Сложихме два 200л бидона вода в ъгъла, колегата сложи техния багаж в другото ъгълче, и когато въпроса опря до жена ми, реши, че цялото останало товарно помещение няма да стигне. То не бяха пухени възглавници(къде да ги навреш в палатката?!?), одеала, облекла от зимни шуби до бански (все пак е август месец)....
Едва затворихме задната врата... И разбира се половината неща не използвахме, но 'бяхме готови за зимуване' laugh.gif
Затова като избирах колата - гледах и багажника да е голям... laugh.gif

Motion Creates Emotion!