датчик на коман рейл

petara

датчик на коман рейл

Мнение от petara » 18 Май 2010 13:01

Зравейте колеги.Признавам не съм ровил из форума да търся сходен проблем или обява за този датчик,но ще питам дали можете да ми кажете дали се продава отделно,нов,само датчик за наляганета на нафтовата помпа на коман рейл за тойото авенсис д4-д 2000г.Колата вече абсолютно не може да запали дори с впръскване на етер(мисля че беше) :(.Ако може да ме насочите къде да се обадя да потърся за DENSO най-добре или все пак някакъв компромисен вариант

Аватар
Georgepetrov137

Мнение от Georgepetrov137 » 18 Май 2010 13:46

Сигурно ли е че е датчика, проверихте ли да не е влязла мръсотия през датчика, понякога могат да се почистят и тръгват. Иначе ти пепоръчвам да потърсиш в БОШ

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Re: датчик на коман рейл

Мнение от Bass_Man » 18 Май 2010 21:27

petara написа:Зравейте колеги.Признавам не съм ровил из форума да търся сходен проблем или обява за този датчик,но ще питам дали можете да ми кажете дали се продава отделно,нов,само датчик за наляганета на нафтовата помпа на коман рейл за тойото авенсис д4-д 2000г.Колата вече абсолютно не може да запали дори с впръскване на етер(мисля че беше) :(.Ако може да ме насочите къде да се обадя да потърся за DENSO най-добре или все пак някакъв компромисен вариант
Провери ли в купува/продава раздела ?

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 18 Май 2010 23:34

Georgepetrov137 написа:Сигурно ли е че е датчика, проверихте ли да не е влязла мръсотия през датчика, понякога могат да се почистят и тръгват. Иначе ти пепоръчвам да потърсиш в БОШ
Аз пък му препоръчвам да не потърси в БОШ.

Добре се е насочил човекът към Denso, за да няма повече такива проблеми.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

petara

Мнение от petara » 19 Май 2010 00:21

Търсим DENSO,щото оригинално си е такъв.Бош само краен вариант.Ам знаете ли дали се продава отделно тоя датчик,защото да се сменя цялата помпа няма смисъл,а и ще излезе доста по-скъпо.Утре звънкам в ТЕХ-КО да ги видим там кво ще кажат.

Публикувай отговор