датчик на коман рейл
датчик на коман рейл
Зравейте колеги.Признавам не съм ровил из форума да търся сходен проблем или обява за този датчик,но ще питам дали можете да ми кажете дали се продава отделно,нов,само датчик за наляганета на нафтовата помпа на коман рейл за тойото авенсис д4-д 2000г.Колата вече абсолютно не може да запали дори с впръскване на етер(мисля че беше) :(.Ако може да ме насочите къде да се обадя да потърся за DENSO най-добре или все пак някакъв компромисен вариант
- Georgepetrov137
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Re: датчик на коман рейл
Провери ли в купува/продава раздела ?petara написа:Зравейте колеги.Признавам не съм ровил из форума да търся сходен проблем или обява за този датчик,но ще питам дали можете да ми кажете дали се продава отделно,нов,само датчик за наляганета на нафтовата помпа на коман рейл за тойото авенсис д4-д 2000г.Колата вече абсолютно не може да запали дори с впръскване на етер(мисля че беше) :(.Ако може да ме насочите къде да се обадя да потърся за DENSO най-добре или все пак някакъв компромисен вариант
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Аз пък му препоръчвам да не потърси в БОШ.Georgepetrov137 написа:Сигурно ли е че е датчика, проверихте ли да не е влязла мръсотия през датчика, понякога могат да се почистят и тръгват. Иначе ти пепоръчвам да потърсиш в БОШ
Добре се е насочил човекът към Denso, за да няма повече такива проблеми.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN