ЛЕСНОВО

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Заключено
Misho 605 SVti
Обратна връзка:

Мнение от Misho 605 SVti » 17 Май 2010 22:57

diver написа:... Аз в Орландовци напоследък знам само един сервиз - "Стария орех" или от сорта, ма Фантазията 100% е праил частичен ремонт поне там и ще те доведе... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Т'ва там по-скоро е до Дидо, по-близо им е на тях. На Иво му е далече, освен когато му е все едно на какво разстояние е. :whistle:

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 17 Май 2010 23:12

Баси, тоя "Орех" всички го знаят.... wacko.gif

Мишо, и на Супрата ако направиш такова табло като на пежака - имаш бира от мен в "Ореха"!!! biggrin.gif

П.П. Хващам бас, че си забравил за стоманените джанти за 607-цата....

Misho 605 SVti
Обратна връзка:

Мнение от Misho 605 SVti » 17 Май 2010 23:23

Fido Dido написа:... П.П. Хващам бас, че си забравил за стоманените джанти за 607-цата....
blushing.gif :banghead: :violent1: :axe:

Я дай жокер, че съм изкукал.

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 18 Май 2010 00:11

Мини тия дни за по кафе, ще ти припомня..... smile.gif

MX5

Мнение от MX5 » 18 Май 2010 08:35

Misho 605 SVti написа:Но и не ти пречи да отидеш на дискотека ... и да се забавляваш, да гледаш как мацките идват да ти се свалят една след друга, да наблюдаваш жалките им опити да ти се свалят, само и само да достъпят тази красавица ...
Тва някакви мокри сънища ли са?
Със Супра най-много мъже да събереш. Мацки със Супра да сваляш ... трябва да са много закъсали, за да се преструват, че много ги интересува laugh.gif

diver

Мнение от diver » 18 Май 2010 08:58

MX5 написа:
Misho 605 SVti написа:Но и не ти пречи да отидеш на дискотека ... и да се забавляваш, да гледаш как мацките идват да ти се свалят една след друга, да наблюдаваш жалките им опити да ти се свалят, само и само да достъпят тази красавица ...
Тва някакви мокри сънища ли са?
Със Супра най-много мъже да събереш. Мацки със Супра да сваляш ... трябва да са много закъсали, за да се преструват, че много ги интересува laugh.gif

Абе който си го може, една дупра ли ще го спре?! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
EMPEROR
Обратна връзка:

Мнение от EMPEROR » 18 Май 2010 09:25

MX5 написа: Тва някакви мокри сънища ли са?
Ти скоро май не си се прибирал в България laugh.gif
Fido Dido написа:Мини тия дни за по кафе, ще ти припомня..... smile.gif
'Начи Мишан го каниш, а мен не... добрееееееееееееееее rolleyes.gif :whistle:

Misho 605 SVti
Обратна връзка:

Мнение от Misho 605 SVti » 18 Май 2010 09:29

MX5 написа:... Със Супра най-много мъже да събереш. Мацки със Супра да сваляш ... трябва да са много закъсали, за да се преструват, че много ги интересува laugh.gif

Половината водачи на Тигра са мъже - аз на това бих казал закъсал мъж. А мъж да се загледа в Супра - лошо няма, признак на добър вкус. Жена да не се загледа в Супра - блондинка (да ме извинят естествено русите) ... наистина значи е закъсала.
MX5 написа:
Тва някакви мокри сънища ли са?...
Аз с напращели кокетки не се занимавам, не си струва усилието да ги направиш хора.

Ето това са ми мокрите сънища:
Misho 605 SVti написа:... Супрата, доколкото успях вече да се запозная отчасти с този автомобил, е кола ЗА УДОВОЛСТВИЕ! ТЯ Е СТРАСТ. Супрата е класика в жанра. Човек като седне вътре, и се сраства с нея, стават едно цяло. Да, Супрата е магистрална кола - като я изпънеш едно 200-300 км, усещаш как летиш на крилете на удоволствието, да слушаш звука на двигателя...

Misho 605 SVti
Обратна връзка:

Мнение от Misho 605 SVti » 18 Май 2010 09:31

EMPEROR написа:... 'Начи Мишан го каниш, а мен не... добрееееееееееееееее rolleyes.gif :whistle:
Ей, монченце, я не се пра'и, ти поне скоро беше там ... сега е мой ред ... пък и да видя какво съм обещал на Дидо и съм го забравил ... усещам, че трябва да изкупувам вина, ма да видим.

Аватар
ValShopov

Мнение от ValShopov » 18 Май 2010 14:10

Супрата не ставала за драг ?!?!?! това е един от най-добрите автомобили за драг.... носят на зверски тунинг.Това че нашите тунинг маняци нямат възможности за направата на такива автомобили не означава че не е добра ето и малко видео матерял да се убедите ...... http://www.youtube.com/watch?v=NzAflmLPFgg
http://www.youtube.com/watch?v=GI0EO1kF ... 1&index=17

найс а ......?????

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 18 Май 2010 14:48

ValShopov написа:Супрата не ставала за драг ?!?!?! това е един от най-добрите автомобили за драг.... носят на зверски тунинг.Това че нашите тунинг маняци нямат възможности за направата на такива автомобили не означава че не е добра ето и малко видео матерял да се убедите ...... http://www.youtube.com/watch?v=NzAflmLPFgg

найс а ......?????
И ти голям разбирач ще дойдеш .......

Аватар
ValShopov

Мнение от ValShopov » 18 Май 2010 15:16

Troshko написа:
ValShopov написа:Супрата не ставала за драг ?!?!?! това е един от най-добрите автомобили за драг.... носят на зверски тунинг.Това че нашите тунинг маняци нямат възможности за направата на такива автомобили не означава че не е добра ето и малко видео матерял да се убедите ...... http://www.youtube.com/watch?v=NzAflmLPFgg

найс а ......?????
чак голям не .... но за това съм прав ...... при положение че световният рекорд май се държи от супра ..... 7.91

Аватар
andrian999999
Благодарил/а: 1 път

Мнение от andrian999999 » 18 Май 2010 18:32

гледам Вбокса и какво да видя...... ми голфа си е най-бързата кола в България , а после ми даваите обяснения за ВАГ

diver

Мнение от diver » 18 Май 2010 18:47

ValShopov написа:
Troshko написа:

найс а ......?????
чак голям не .... но за това съм прав ...... при положение че световният рекорд май се държи от супра ..... 7.91
Световен рекорд по кво, щото ако стаа дума за драг определенно не си в час. Последно като ми беше интересно стааше дума за под 4 секунди....Та кво викаш ся? laugh.gif laugh.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
ValShopov

Мнение от ValShopov » 18 Май 2010 19:04

diver написа:
ValShopov написа:
Troshko написа:
Световен рекорд по кво, щото ако стаа дума за драг определенно не си в час. Последно като ми беше интересно стааше дума за под 4 секунди....Та кво викаш ся? laugh.gif laugh.gif

Не знам дали си наясно но има КЛАСОВЕ!!!!! ..... не става въпрос за онези совалки а за street legal умник

Заключено