Дрън дрън дрън... Сега ще кажеш че и селиката върви (изключвам екзотика с турбо).. смях...Освен че вчера го тествахме, съм имал доста преди тебе тибурон, по който никога нищо не се е чупило. Трета година след мене го кара една кифла, дето го направи на войнишка манерка и още не се е чупил, та не ми обяснявай колко върви и как се чупи, щото е точно обратното.Raya написа:Не знам как си я тествал, аз я карах почти година и освен забележката, че постоянно нещо й се чупеше, нямах. Моята беше 1.6 ( 112 коня), а има и с по-големи мотории и теглото еднакво със Селиката.
Celica в Търново

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
колеги не се заяждаите а сравняваите коли с еднакви мотори и еднакви коне на еднакво растояние чак тогава можете да правите сравнение чи то едно пунто 1.6 ще я изяде ази селика на 400м но на дълго няма шанс и по завоите същоdiver написа:Дрън дрън дрън... Сега ще кажеш че и селиката върви (изключвам екзотика с турбо).. смях...Освен че вчера го тествахме, съм имал доста преди тебе тибурон, по който никога нищо не се е чупило. Трета година след мене го кара една кифла, дето го направи на войнишка манерка и още не се е чупил, та не ми обяснявай колко върви и как се чупи, щото е точно обратното.Raya написа:Не знам как си я тествал, аз я карах почти година и освен забележката, че постоянно нещо й се чупеше, нямах. Моята беше 1.6 ( 112 коня), а има и с по-големи мотории и теглото еднакво със Селиката.
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl