Е па сменям на 10 000км. и то с хубаво масло, щото Мондеото си заслужава. Аз го карам вече 190 000км. все в БГ и на път не ме изостави. Сега го ползвам за лов и риболов, ама мисля още да си го гледам. biggrin.gifFido Dido написа:Един съвет - на тия километри не доливай - сменяй!rav 4 написа: и на 10 000 км. доливам около 0.5 до 1 литър.
TM AUTO
Re: pitane
-
сложи 5в30 клас б1 и ще видиш как разхода ще намалее доста
ако са ти налели 5в40 ще гори не ами ние поне така ги лекувахме тези дето се оплакват че арчат масло и се оправяха
ако са ти налели 5в40 ще гори не ами ние поне така ги лекувахме тези дето се оплакват че арчат масло и се оправяха
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Моя е с 5 на 30 ама е В5 и от смяна на смяна (7500км) изчезват около 200 гр. Авенсис 2 дизел. Кара се основно градско, може би и затова харчи толкова малко масло.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
- alexandargv
Аз съм много доволен от новия сервиз на бул. Сливница. Ходил съм 2-3 пъти от както е отворен магазина за смяна на масло и втория път смених водна помпа (малко странно на 60 000 км...). Супер любезно се държаха с мен. Дори ми измиха колата първия път, защото беше зима и имаше сняг по нея, а на Цариградско това никога не са го правили. След като смениха помпата ми се обадиха да ме попитат дали имам някакви проблеми. Всеки път ми искат сервизната книжка и ми дори ми казаха, че ако си продавам колата с попълнена книжка ще се продаде по-лесно. Супер много се изненадах.
На Цариградско се държат така все едно че отивам там да губя и моето и тяхното време и няма да плащам, а ще ми оправят колата на вересия!
Ако отидете на Сливница и оцелите това момче да е на работа, което беше когато аз ходих ще останете доволни. Той си е някакъв запален такъв и помага.
Може би имат по-малко работа и имат време да обръщат внимание на клиентите.
На Цариградско се държат така все едно че отивам там да губя и моето и тяхното време и няма да плащам, а ще ми оправят колата на вересия!
Ако отидете на Сливница и оцелите това момче да е на работа, което беше когато аз ходих ще останете доволни. Той си е някакъв запален такъв и помага.
Може би имат по-малко работа и имат време да обръщат внимание на клиентите.
Toyota Yaris 2008 1.3VVT-i LUNA
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път