Разрязан гюрук и ръжда около спойлера на corolla e10

ivpenchev

Разрязан гюрук и ръжда около спойлера на corolla e10

Мнение от ivpenchev » 14 Май 2010 22:55

Здравейте колеги.Имам няколко козметични проблема с моята corolla.Първият от тях е свързан с разрязания гюрук - отвън не изглежда толкова зле но от вътре е направо ужасно и всичко заради CD което струва не повече от 50лв.Гюрука е холандско производство и е монтирван при първият си собственик - друго за него не знам.Лентата на плата ми я сложиха в сервиз за TIR брезенти и ми казаха че, с нищо друго не могат да помогнат.Ще съм благодарен ако някой може ми каже колко ще струва подмяната на плата (не знам дали е точно плат mellow.gif ) и смяната на кожата му в купето.Вторият проблем е свързан с ръждица около спойлерите.Проблема тук е че, никъде на трета врата не виждат болтове или нещото с което са хванати самите спойлери, които са фабрични и няма как да ги сваля.На вторият по-малък спойлер се намира "цънката" за водата, което още повече утежнява нещата.Модела е corolla e10 4Е-FE (65 kw) 1992 година.
Прикачени файлове
Picture 026.jpg
Picture 026.jpg (60.73 KiB) Преглеждано 640 пъти
Picture 025.jpg
Picture 025.jpg (45.11 KiB) Преглеждано 640 пъти
Picture 024.jpg
Picture 024.jpg (62.63 KiB) Преглеждано 640 пъти
Picture 023.jpg
Picture 023.jpg (74.1 KiB) Преглеждано 640 пъти

Аватар
Владислав

Мнение от Владислав » 15 Май 2010 10:38

Колега,много е възможно спойлерите да са залепени със силикон(така е на Е12 и на най-новата),и да са укрепени допълнително с шпилки,които влизат в отвор на петата врата.За да не се извадят се слагат специални щипки,които служат за контра.Демонтажа е труден-силикона е станал "на камък",реже се трудно и е много вероятно да се нарани автомобила,или спойлера.Аз бих боядисал колата без да се демонтира спойлера-цигания е,но не бих рискувал да махам спойлера.Това за задния,за този над стъклото-сигурен ли си,че не се виждат глави на болтове,или самозаконтрящи се гайки-тези с платмаса на последните витки на резбата?Този спойлер може и да не е лепен...Това е от мен-за гюрука си нямам идея sad.gif
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...

Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6

Публикувай отговор