за Ярис след 2006 г.
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
така е,отчасти бях разочарован,но след като пооправиха гаранционно това-онова не съм имал проблеми.didak написа:...
П.С. Е, най-после и jim_beam да си похвали тойотата, че по едно време бая го беше настъпало 'fiki' настроението
май в крайна сметка ще се окаже прав колегата,дето определи марката като надеждна евтина кола и нищо повече.ако може да се нарече евтин моя рав,който струваше нов 35к.но в сравнение с реномираните марки е тънкана.
в резюме съм разочарован от полските изделия в колата иначе е ок!

и още нещо,дали следващата ще бъде тойота живот и здраве: има само една тойота,която бих взел- приуса.иначе лексус,но той за съжаление е със задно,значи отпада.алтернатива само хонда,акорда е ориг. японски без полски или каквито и да било други изцепки.а и цената му в германия е смешна.
но поживйом увидем както казват блядовете!

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
И аз не случайно изказах своето учудване и похвала към Джим, за неочакваното позитивно изявление относно тойотата от негова страна.didak написа: Е, най-после и jim_beam да си похвали тойотата, че по едно време бая го беше настъпало 'fiki' настроението

Похвално, похвално, Джим. Какво като двигателят е произведен в Полша? biggrin.gif
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- jim_beam
- Обратна връзка:
при интерес раздавам автографи между 22-24.5 в пловдив! biggrin.gif
ps: пак оспамих темата sorry
ps1: @Kiki
двигателя не ме притеснява толкова,но скоростите са невъзможни.макар че след 3 г. човек свиква и с това.
ps: пак оспамих темата sorry

ps1: @Kiki
двигателя не ме притеснява толкова,но скоростите са невъзможни.макар че след 3 г. човек свиква и с това.

Последно промяна от jim_beam на 11 Май 2010 23:05, променено общо 1 път.
- jim_beam
- Обратна връзка:
desSs написа:представих си те в рав-а laugh.gifjim_beam написа:от шофьорската ми книжка!
@desSs
майтапа настрана,но ходила ли си наскоро в гр. левски(или гара левски) ? там може да се видят доста брадчеди в далеч по-лъскави/скъпи возила,и костюмирани при това.
исках да снимам няколко къщи,които приличаха на древногръцки храмове с големината поне на детска градина или читaлищe.но направих по-разумното и дадох газ преди някой мургав юнак да ме докопа.
в общи линии бях като някой бездомник с моята кола,тогава още с мб е-класа.най-жалкия мургавелко беше с s-класа или lc 100 последен модел. laugh.gif
@nowyaris
извинявай браточка за спама!и нещо по темата имам познат с ярис 1.4д4д който е навъртял маса км без проблеми.разхода на гориво бил смешен,дори като настъпиш.
при твоя пробег може да оставиш колата за някое внуче,надали ще се наложи да сменяш нещо по нея освен маслото.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Е, и... Защо смяташ, че това го прави по-немургав
?
Не се "кови" на тези неща. Хич да не ти пука!
Не парите и колите правят човека,а обратното.
"Братчедите" и в Мазерати да се качат пак са с прашни и омачкани обувки и 2 мозъчни гънки, а миризмата оставам без коментар.

Не се "кови" на тези неща. Хич да не ти пука!
Не парите и колите правят човека,а обратното.
"Братчедите" и в Мазерати да се качат пак са с прашни и омачкани обувки и 2 мозъчни гънки, а миризмата оставам без коментар.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Добра си е снимката. Нали сме в декадата на ромското включване. Всеки трябва да допринася за него както може.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
- jim_beam
- Обратна връзка:
изрових една стара статия по въпроса кое къде се произвежда,на немски е но мисля в общи линии се разбира:
http://www.innovations-report.de/html/b ... 68467.html
обобщавам:2.0 2.2 d4d моторите са ясни,буталата са от mahle,впръскването(инжектори) е bosch,съединители luk,вакуумвентили pierburg,бензиновите мотори(кои точно?) в англия.
пише си и за моделите кои са европейски.
аре стига спам!
http://www.innovations-report.de/html/b ... 68467.html
обобщавам:2.0 2.2 d4d моторите са ясни,буталата са от mahle,впръскването(инжектори) е bosch,съединители luk,вакуумвентили pierburg,бензиновите мотори(кои точно?) в англия.
пише си и за моделите кои са европейски.
аре стига спам!

никога не съм ходила в град Левски, но тъй като съм родена в Сливен и все още си ходя там от време на време, знам за какво говориш laugh.gifjim_beam написа:@desSs
майтапа настрана,но ходила ли си наскоро в гр. левски(или гара левски) ? там може да се видят доста брадчеди в далеч по-лъскави/скъпи возила,и костюмирани при това.
исках да снимам няколко къщи,които приличаха на древногръцки храмове с големината поне на детска градина или читaлищe.но направих по-разумното и дадох газ преди някой мургав юнак да ме докопа.
в общи линии бях като някой бездомник с моята кола,тогава още с мб е-класа.най-жалкия мургавелко беше с s-класа или lc 100 последен модел. laugh.gif