Писта "Дракон" - с. Калояново, пловдивско
В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални 

rb26dettt
- Georgimitrovich
Мнение от Georgimitrovich » 12 Ное 2009 23:27
Благодаря за времената нека стоят в темата за справка, но няма да ги слагам в първия пост. Там ще слагам само времена на колеги от форума.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
Georgimitrovich
3000
Ivche
Мнение от rudolf » 09 Май 2010 12:18
с какви гуми?? сега ако кажеш че е с стреет??? иначе мисля аудито рулира.3000 написа:Днес Денис счупи рекорда на пистата и постави нов
54.22
тва на денис ,го виждам,щото си нямам понятие от мощни коли,,ама от месец не ми дава мира как се прави 1:00:57 с ае86 не ми е ясно???

rudolf
Мнение от 3000 » 10 Май 2010 15:23
Най-доброто време досега е на Румен Дунев,Аудито е дало висока 53-ка,но неофициялно.Със сигурност може и официялно,но немисля че това им е целта
Тойотата,по мои сметки
може да даде под 59 сек.,ако ремонтираме спирачките и сложим сликове
Незнам ти с какъв диф караш,но този е Кааз 2уей 4.70 и колата се кара по различен начин

Тойотата,по мои сметки

Незнам ти с какъв диф караш,но този е Кааз 2уей 4.70 и колата се кара по различен начин
3000
Мнение от rudolf » 10 Май 2010 18:22
с заводския,,,но гледам да не минавам над 540мм височина на гума,,,с 530 мм ми е идеално----още не мога да си отговоря на въпроса дали е същото??3000 написа: Незнам ти с какъв диф караш,но този е Кааз 2уей 4.70 и колата се кара по различен начин
теоритично сигурно и под 58 може,,но за мен все още твоя рекорд ми се струва леко недостижим.

rudolf
Ivche
Bass_Man
Мнение от rudolf » 10 Май 2010 21:21
извиняваме се,,говорим по междудругото за автомобили различни от тойота,,,затова пордобностите убегнаха.:Bass_Man написа:Къде пък в БГ има S1-ца ?
И Денис пеша ли е бил ? С колелото ли ? Това е малко , като новините " днес Д.И. уби С.И. и двамата са от град Я. .........
http://www.prospeed.bg/bg/automobile
rudolf
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от andrian999999 » 11 Май 2010 14:20
не мога да разбера кое е неофициаолно 53.... и кое е официално на Денис 54...3000 написа:Най-доброто време досега е на Румен Дунев,Аудито е дало висока 53-ка,но неофициялно.Със сигурност може и официялно,но немисля че това им е целта![]()
Тойотата,по мои сметкиможе да даде под 59 сек.,ако ремонтираме спирачките и сложим сликове
andrian999999
proscrip
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Мнение от Bass_Man » 12 Май 2010 22:15
Аз пък си мислех , че за времена е тази тема ..........rudolf написа:извиняваме се,,говорим по междудругото за автомобили различни от тойота,,,затова пордобностите убегнаха.:Bass_Man написа:Къде пък в БГ има S1-ца ?
И Денис пеша ли е бил ? С колелото ли ? Това е малко , като новините " днес Д.И. уби С.И. и двамата са от град Я. .........
Иначе казвате лиценза за производство на S1-ци го държат Проспиид .

Bass_Man
Мнение от b_d » 12 Май 2010 22:24
К'о се праиш на интересен, с'я?Bass_Man написа:Аз пък си мислех , че за времена е тази тема ..........rudolf написа:извиняваме се,,говорим по междудругото за автомобили различни от тойота,,,затова пордобностите убегнаха.:Bass_Man написа:Къде пък в БГ има S1-ца ?
Иначе казвате лиценза за производство на S1-ци го държат Проспиид .
b_d
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Мнение от Bass_Man » 12 Май 2010 23:03
Просто трябва да си наричаме нещата с истинските имена ако питаш за S1 .
Ако питаш за времето не всеки се познава с Денис , Златков , Дунев и тн . И за да има инфо в темата би трябвало да се пишат максимално пълни данни , а не по 2-3 букви и прякори .
Така мисля аз .
Ако питаш за времето не всеки се познава с Денис , Златков , Дунев и тн . И за да има инфо в темата би трябвало да се пишат максимално пълни данни , а не по 2-3 букви и прякори .
Така мисля аз .
Bass_Man
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru