Сега коментара ще бъде "гори по малко от джипове със същата кубатура и същото гориво"diver написа:...едно МЛ4.2ЦДИ 320 коня ...

Ми дай да ти го оправим панчеревотоdiver написа:
Последната седмица развозвам едно МЛ4.2ЦДИ 320 коня и градско на зверско пържене 16 немога го доклатя, онуй недоразумение панчаревото под 20 не помня да е слизало а е 100 коня отдолу на аналогично тегло. Двата джипа са 2003-та и са автоматик. За вървене също панчаревото беше по-големия умреляк та хич не ми го фали.
Верваш ли си?martod написа:Ми дай да ти го оправим панчеревотоdiver написа:
Последната седмица развозвам едно МЛ4.2ЦДИ 320 коня и градско на зверско пържене 16 немога го доклатя, онуй недоразумение панчаревото под 20 не помня да е слизало а е 100 коня отдолу на аналогично тегло. Двата джипа са 2003-та и са автоматик. За вървене също панчаревото беше по-големия умреляк та хич не ми го фали.току виж, почнало да гори колкото дизеловия МЛ.. laugh.gif
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
София е средно статистическа извадка от цялата страна. Объркана държава = объркана столица, прост народ = слаба държава и т.н. laugh.gifslowtraveler написа:Вчера бях в Софията...
...Объркан град
След като обиколи повечето сервизи на София и Пловдив, панчаревото безславно беше продадено, та ме съмнява да напраите нещо различно от болшинството "майстори". Сега остава да кажеш че освен харченето, ще го напраите и да върви колкото МЛ-а laugh.gif laugh.gif laugh.gif Има няма 4 секунди разлика и към 5 литра в разхода съм убеден че няма те затруднят... laugh.gif laugh.gif laugh.gif След което тържествено обещавам следващата ми джипка да е панчарево ...martod написа:АпсЕлютно..diver написа: Верваш ли си?![]()
Иначе нямаше да ти предложа...
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Чак пък такива чудса, не можем да правим.. laugh.gifdiver написа: Сега остава да кажеш че освен харченето, ще го напраите и да върви колкото МЛ-а laugh.gif laugh.gif laugh.gif Има няма 4 секунди разлика и към 5 литра в разхода съм убеден че няма те затруднят... laugh.gif laugh.gif laugh.gif След което тържествено обещавам следващата ми джипка да е панчарево ...
Е,тя темата отиде у ряката,ма нема лошо,джавкайте се biggrin.gifmartod написа:]Чак пък такива чудса, не можем да правим.. laugh.gif
Карай си МЛ-а и си, че малко оакахме на човека темата..
Е,като дойде време ще пускам теми,нека я видя първо...Fido Dido написа:1. По принцип всички теми отиват натам ама свиквай...
2. Като си в Бг, мини за по бира.
3. По-добре пусни една тема в сервизи-магазини за огледалото.
Добре,но не знам размера...Fido Dido написа:http://bg-gumi.com/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D ... 8/~crev6r/
Потребители разглеждащи този форум: 1euro и 8 госта