Track Supra
Специални проекти и ъпгрейди - AE86. Фотогалерии за фенове, тунинговани модели, рали шампионати, формула
Bass_Man
toyo_bg
- LordDigital
- СупраДжия
Мнение от LordDigital » 06 Май 2010 09:23
Какво е това "1.5 пси"? И каквото и да е ,без да кажеш със каква турбина караш ша е само гадаене.toyo_bg написа:Мойта супра с 100 октана от ОМВ държи до 1.5 пси налягане без fuel cut дали и нейните к.с ще са около 400

LordDigital
toyo_bg
Bass_Man
toyo_bg
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Bass_Man » 08 Май 2010 23:35
Дебитомера от Лексус май беше с около 30% по-голям ти надуваш близо два пъти повече защо не ти се включва fuel-cut ?
А гледаш ли някъде сместа ?
ПС:
А на какви обороти ти е 1,5 налягането и колко ти е налягането при над 5000 оборота ?
ПС2:
буста ли ти е 1,5 бара или абсолютното ти е 1,5 бара ?
А гледаш ли някъде сместа ?
ПС:
А на какви обороти ти е 1,5 налягането и колко ти е налягането при над 5000 оборота ?
ПС2:
буста ли ти е 1,5 бара или абсолютното ти е 1,5 бара ?
Bass_Man
Мнение от toyo_bg » 09 Май 2010 08:49
Ами за сега съм махнал кранчето на турбото след последната смяна на гарнитурата на главата ,че ми омразна вече да е все в бокса супрата. Преди един месец пък събрах от две автоматични кутии една.
Ама сега ме кара един приятел с бмв 335д 2008 да се гоним та май пак сте надуя турбото иначе ще ме мине сигурно и тогава ще го замера точно.
Ама сега ме кара един приятел с бмв 335д 2008 да се гоним та май пак сте надуя турбото иначе ще ме мине сигурно и тогава ще го замера точно.
супра 92 3.0 турбо,БМВ 530И
toyo_bg
ugabuga
b_d
Мнение от Troshko » 16 Юни 2010 21:56
Аз съм го отписал laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gifbad_dog написа:Лорда е станал заклет ОНДАджия и само си намира оправдание да не прави Супрата - ту много студено, ту кръста си сецнал, ту някаква друга измишльотина.
Ако кача снимка какво кола си е купил да кара в БГ ще трябва директно да го БАНнем...
Troshko
rudolf
- LordDigital
- СупраДжия
LordDigital
MX5
Мнение от Troshko » 17 Юни 2010 08:10
Хахахаха , ако беше импреза ,щеше да е по мазетата вече laugh.gif laugh.gif laugh.gifrudolf написа:impreza???bad_dog написа:Лорда е станал заклет ОНДАджия и само си намира оправдание да не прави Супрата - ту много студено, ту кръста си сецнал, ту някаква друга измишльотина.
Ако кача снимка какво кола си е купил да кара в БГ ще трябва директно да го БАНнем...
Troshko
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru