Обратното лесно се урежда...fiki написа:колега бегай от тая марка земи нещо малко по-немско аз смених голфа с корола и са си хапя задните части
Carina или Avensis?
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Когато го караш Голфа 180 000км и не ти се е налагало да търсиш сервиз, тогава ми обяснявай тези твой теорий.fiki написа:колега бегай от тая марка земи нещо малко по-немско аз смених голфа с корола и са си хапя задните части
Специално аз, съм карал Голф 2, 3, 4, Пасат 2 и 3 и Мерцедес "Е" класа.
На мен не ми обяснявай предимствата на немските автомобили пред Тойота!
Не искам да кажа, че немските автомобили са най-долнопробните, но имат какво да понаучат от "Камикадзетата" от Тойота.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Какво ти пречи да продадеш Тойотата и да се върнеш в света на талигите?fiki написа:точно голфа не е влизал в сервиз , а тойотата от 0км си е зле много се прецаках че слущах такива разбирачи като тебе. А за ръжда да си поговорим ли като минат 10г.

Кой Голф, или Пасат ще сравниш с возията, екстрите, качеството, комфорта и т.н. с моя Авенсис?

Да не съм ги карал, да не знам, ама са ми пределно ясни и са ми до болка познати. biggrin.gif
Пак ти казвам: Не са зле колкото френски и италианкси еднодневки, но сравними с "Тотките" да то подухват!
Последно промяна от Kiki на 04 Май 2010 22:39, променено общо 2 пъти.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Ако бях на твое място, досега да съм си взел и един гоуф и днес рева тука, утре във форума на фв и те така.fiki написа:и обратното не се урежда никак лесно след като се изцаках една шапка пари за чисто нов боклук.
Имал си, изцакал си се, ама се радвай че не си се на*кал.
Като не ти харесва колата, продавай я и си купи читава кола.
Колкото и кила служебни коли да си изкарал от магазина. Служебни всеки може да вади и кара, но лични само малцина.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Баце надскочил си времето.. от гоУфо е треало да минеш през алди и тогава на тойота....ще трее повтаряш годината ми се струва...fiki написа:точно голфа не е влизал в сервиз , а тойотата от 0км си е зле много се прецаках че слущах такива разбирачи като тебе. А за ръжда да си поговорим ли като минат 10г.
П.П. случайно да си от един кюмуродобивен град в полите на София?!

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Благодаря на всички отзовали се!Обикалях доста салони/търсих Карина заради здравината и непретенциозния и скучен според някои външен вид/ Реших,че е най добре да опитам покупка в Германия в края на лятото-тогава ще мога да отида там. Търсих по-евтина кола в Австрия,но запазените са по-скъпи от тук!Много имах мерак на Пиикник,ама цените са..Убедиха ме и ще се оглеждам за АВЕНСИС-1999-2000Г.