Carina или Avensis?
Сигурен ли си? Практиката показва, че обикновенно некадърните стават началнициKiki написа:И маман в публичния дом е по-добрата курва, ама е дърта! biggrin.gifhoreishio написа:И както беше казал един колега-съфорумник - "Карината е по-добрия Авенсис!"

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- martod
Кики, маман може да е стара чанта, ама е лачена ... laugh.gifdiver написа:Сигурен ли си? Практиката показва, че обикновенно некадърните стават началнициKiki написа: И маман в публичния дом е по-добрата курва, ама е дърта! biggrin.gif![]()
![]()
Така е и при колите..Не знам защо още си чешете пръстите на тази тема, след като практиката го е доказала ..
Колите от миналия век са много по здрави от сегашните, нищо че са по стари ...
И това не е само при Тойота, при всички е така ...

СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
За мен не си прав!martod написа:Колите от миналия век са много по здрави от сегашните, нищо че са по стари ...
И това не е само при Тойота
Аз карам Тойота от този век-2004г.
В Сервиз е влизала само за смяна на ремъци, масла, накладки и филтри.
Днес смених маслото при един приятел в неговия сервиз и го накарах да я вдигне на крик, за да проверим предницата и маслото в скоростната кутия. Все пак колата е на 180 000км.
Оказа се, че нищо по нея не е мръднало.

Изказването му беше, че, ако не ме познава, няма да повярва, че нищо по предницата, нито съединител не е сменяно, при условие, че повечето километри е карана градско по родните Софийски улици.
Той кара БМВ.

Така, че поне аз трудно ще ти повярвам, че Тойотите от този век не са качественно направени.
Да съм аз единствинния късметлия

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Ако приемем това за истина, още по-зле, защото говори единствено и само за непостоянно качество и контрол. Няма как една кола да изкарва 200-300 000км без ядове друга да не излиза от сервиз при една и съща марка и година....Kiki написа:За мен не си прав!martod написа:Колите от миналия век са много по здрави от сегашните, нищо че са по стари ...
И това не е само при Тойота
Аз карам Тойота от този век-2004г.
В Сервиз е влизала само за смяна на ремъци, масла, накладки и филтри.
Днес смених маслото при един приятел в неговия сервиз и го накарах да я вдигне на крик, за да проверим предницата и маслото в скоростната кутия. Все пак колата е на 180 000км.
Оказа се, че нищо по нея не е мръднало.![]()
Изказването му беше, че, ако не ме познава, няма да повярва, че нищо по предницата, нито съединител не е сменяно, при условие, че повечето километри е карана градско по родните Софийски улици.
Той кара БМВ.![]()
Така, че поне аз трудно ще ти повярвам, че Тойотите от този век не са качественно направени.
Да съм аз единствинния късметлия, не ми се вярва.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Любимият ми писател и един от най-добрите му романи, освен "Летище"Fido Dido написа:Добре го беше написал Артър Хейли в "Колела" - 1971г., че всички бягали от коли, произведени в понеделник и петък, то оттогава насам явно нищо не се е променило....
И трябва да ти кажа има голяма доза истина в това, което е казал.
За да напише този роман се е внедрил-наел на работа две години
в структорите на "Дженерал мотърс" за да добие реална представа за производството на колите. Така, че може да му се вярва.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- martod
Ми то ако трябва да му се вярва, всички трябва да караме VW бийтъл ... laugh.gifKiki написа:
За да напише този роман се е внедрил-наел на работа две години
в структорите на "Дженерал мотърс" за да добие реална представа за производството на колите. Така, че може да му се вярва.
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....