Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
-
Обратна връзка:
Мнение
от Рошко » 30 Апр 2010 19:48
desSs написа:1.6 VVT-i написа:Няма да са само драскотините, Дессс...
мда сега я взех от сервиза, измили са я и вече се вижда, че бронята е пукната. ама чак нещо смачкано отзад едва ли. върви си нормално, багажника се отваря, кората за резервната гума си се вдига без проблем...
ама засега не мисля да завеждам щета. и без това се вижда само ако се загледаш. ще я оправя ноември преди да изтече каското
И при мен си се отваряше нормално багажника

И както казах - на пръв поглед - нищо! Обаче гредата, която абсорбира удара, беше смачкана.

Рошко
-
ketali
- Автомобил: Ярис Крос
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение
от ketali » 30 Апр 2010 20:07
хайде да се вкюча и аз "археолога" на темата - яриса дето го чакам 3-ти месец е 1,33 luna бензин, нищо нестандартно в поръчката
ketali
-
LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Мнение
от LEXUS » 01 Май 2010 02:56
biggrin.gif
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
LEXUS
-
MX5
Мнение
от MX5 » 01 Май 2010 08:27
desSs написа:1.6 VVT-i написа:Няма да са само драскотините, Дессс...
мда сега я взех от сервиза, измили са я и вече се вижда, че бронята е пукната. ама чак нещо смачкано отзад едва ли. върви си нормално, багажника се отваря, кората за резервната гума си се вдига без проблем...
ама засега не мисля да завеждам щета. и без това се вижда само ако се загледаш. ще я оправя ноември преди да изтече каското
Това, че изглежда нормално на външен вид, нищо не значи. Трябва да се проверят разните абсорбиращи удара джаджи под бронята дали са го поели и ако да, да се сменят ... щото ако останат така следващия път може да е на плач - особено, ако се случи да е по-силен удар ...
MX5
-
desSs
Мнение
от desSs » 02 Май 2010 11:34
мразя ви
ок тая седмица ще ги накарам да свалят бронята да видят има ли нещо прецакано отзад

desSs