d4d
- kaloian311
-
В началото още на Авенсис 1 имаше 2.0 D4D май беше 110к.с. След това като пуснаха втората генерация, тя стана със 115к.с. и и сложиха такова червенко. Имаше някаква като мода при дизелите всички такива с червенко, черно и др подобни бяха по-мощни. Особено на марките произвеждани под шапката на VW. При тях си спомянм Голфовете бяха така, Сеатите, дори и Шкода. Предолагам е станало модерно по това време (2003-2004г.). Обаче някъде около 2005г. вече Авенсис 2 дизеловата версия почна да излиза без червенко(говоря още за модела със 115к.с.). Те и горе долу тогава пуснаха 2.2 дизела поне в България. След това се появи фейслифт-а и обновения до 125-6к.с. дизел и пак не съм виждал с червена буква. В крайна сметка ако някой много иска да му е червенко, всиките тези табелчици ги има в каталога с аксесоарите и може да си ги поръча.
П.П. Това са само мои наблюдения, като съм гледал паркирани автомобили някъде из улиците. Може да е съвсем друго, а моята извадка да е била просто чиста случайност
П.П. Това са само мои наблюдения, като съм гледал паркирани автомобили някъде из улиците. Може да е съвсем друго, а моята извадка да е била просто чиста случайност
Kiki, abe pone po мой наблюдения при Авенсис и Корола (Версо) е вярно. Са ако извадиш някакви специфични примери, ок ... 

VERSO FORTE D4D 2.2
www.red-vertex.com
www.red-vertex.com