За Кирил Николов!
За Кирил Николов!
Кирчо,няма ли никъде стъкло за Селиката?Нали имаше някъкъв инцидент?
Пооправи ли колата?Докаде я докара?

-
- Обратна връзка:
нямам задно стъкло , съединител, предна лява джанта и гума, амортисьори отзад, тече хидравликата,....
стъкло - открих в Холандия за 80 евро ама няма кой да го докара, в ТМ Ауто е 860лв без поставянето
- тия дни ще пробвам в Бриколаж плексигласа
съединител - на 13-а заплата
амортисьори -........
доливам хидравлика на 500 км по 100 мл
джантата ще се заварява , а гума напролет щото скоро идва зима и ще слагам зимните
днес я закарах на бояджия, оказа се, че цветът ми бил червено от Ауди, а перления ефект от Мерцедес и само тоя майстор знаел как става
имам чувството, че скоро ще ме посетят от Булинс да ме питат к`во става че ще ги разоря още малко...
стъкло - открих в Холандия за 80 евро ама няма кой да го докара, в ТМ Ауто е 860лв без поставянето
- тия дни ще пробвам в Бриколаж плексигласа
съединител - на 13-а заплата
амортисьори -........
доливам хидравлика на 500 км по 100 мл
джантата ще се заварява , а гума напролет щото скоро идва зима и ще слагам зимните
днес я закарах на бояджия, оказа се, че цветът ми бил червено от Ауди, а перления ефект от Мерцедес и само тоя майстор знаел как става
имам чувството, че скоро ще ме посетят от Булинс да ме питат к`во става че ще ги разоря още малко...
dobre ne eli po smisleno da se kachish na avtobusa, da idesh do holandiya, da si vzemesh stukloto i da se priberesh? v kraya na kraishtata shte popatuvash, ama pone shte si opravish stukloto!Kiril Nikolov написа: стъкло - открих в Холандия за 80 евро ама няма кой да го докара, в ТМ Ауто е 860лв без поставянето