за сега на 400м няма, ама не са и идвали кой знае кви коли biggrin.gifjuri_galev написа:ИЗтрелвали се на гонките имали при вас нещо което ти се опъва
Нов член в отбора
Специални проекти и ъпгрейди - AE86. Фотогалерии за фенове, тунинговани модели, рали шампионати, формула
DANIEL
DANIEL
El Camino
DANIEL
- NaLordaZenata
- DRIFT мацка
Мнение от NaLordaZenata » 07 Апр 2006 18:20
Yes! Изкарах те с моя гласDANIEL написа:виждам biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifEl Camino написа:Скоро ще си първи!

Motion Creates Emotion!
NaLordaZenata
El Camino
- NaLordaZenata
- DRIFT мацка
Мнение от NaLordaZenata » 07 Апр 2006 18:31
Важното е да е навремеEl Camino написа: Късмета на начинаещия

Motion Creates Emotion!
NaLordaZenata
punkara
PAKETA_1
- juri_galev
Мнение от juri_galev » 07 Апр 2006 22:29
[quote="punkara"]pa moje li chovek da glasuva za ladi i razni hondi....samo toyota baby!
biggrin.gif
[/quote]
За Най Селската лада в Бг такава подигравка няма просто на такива неща не се радвам а ми е тъжно за хората който се излагат с тези коли а собственика съм го виждал едина надухана селска пръчка ама какво да се прави вкус

За Най Селската лада в Бг такава подигравка няма просто на такива неща не се радвам а ми е тъжно за хората който се излагат с тези коли а собственика съм го виждал едина надухана селска пръчка ама какво да се прави вкус

juri_galev
- LordDigital
- СупраДжия
Мнение от LordDigital » 08 Апр 2006 03:11
Muhahah verno nekva LAda da si ebe maikata ,nooooooo tva koeto me razbi e znimkata sys nekva selska-kaka-mona-etc ,naaaaaaaapraooooooo da si ebe meikata!!! (sram me e da q postvam tuka ,taka che link)juri_galev написа:За Най Селската лада в Бг такава подигравка няма просто на такива неща не се радвам а ми е тъжно за хората който се излагат с тези коли а собственика съм го виждал едина надухана селска пръчка ама какво да се прави вкусpunkara написа:pa moje li chovek da glasuva za ladi i razni hondi....samo toyota baby!biggrin.gif
http://bg-tuning.net/clasacia/images/Ca_lada3L.jpg

LordDigital
Мнение от b_d » 08 Апр 2006 08:28
Идилия, бате - колата и женатаLordDigital написа:Muhahah verno nekva LAda da si ebe maikata ,nooooooo tva koeto me razbi e znimkata sys nekva selska-kaka-mona-etc ,naaaaaaaapraooooooo da si ebe meikata!!! (sram me e da q postvam tuka ,taka che link)juri_galev написа:За Най Селската лада в Бг такава подигравка няма просто на такива неща не се радвам а ми е тъжно за хората който се излагат с тези коли а собственика съм го виждал едина надухана селска пръчка ама какво да се прави вкусpunkara написа:pa moje li chovek da glasuva za ladi i razni hondi....samo toyota baby!biggrin.gif
http://bg-tuning.net/clasacia/images/Ca_lada3L.jpg

b_d
cj
b_d
- juri_galev
Мнение от juri_galev » 09 Апр 2006 14:58
Човека си знае но за мен в мойте очи е смешен аз не го приемам за газария това а той явно се е заблудил и си мисли че е направил нещо.Чесно да ви кажа предпочитам да си карам кола с изгнили прагове и вежди от колкото тази кола.Като спре на сфетофара и мангалите го питат бате за какво да стрелям за плюшено мече или за близалка.КАто стрелбище е
тъжно е

juri_galev
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru