дефинирай силен форумslowtraveler написа:Мдааа - усилията са напразни....rudolf написа:...мислиш ли че силите са ни напразни и е редно да процедираме като всеки друг форум??
Редно е да се процедира така: всеки нов участник във форума да се опита да направи нов, по силен и успешен форум на същата марка...
Пък ако поради някаква причина не успее, тогава да започне да се съобразява с правилата на този несъвършен форум...
А ако успее - браво... Това е прогреса...
Защо заключват теми за джанти?
-
- Получена благодарност: 1 път
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Ами сигурно - пълен с борчета (борци, а не дръвчета..., всъщност - то май е същото) laugh.gif
Последно промяна от slowtraveler на 25 Апр 2010 16:56, променено общо 1 път.
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- Georgimitrovich
Ето ви един пример кво става като не се модерира
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=13764
Темата е за принтер и от преди малко. Секцията оф-топик не се модерира и колегата доста находчиво е пуснал темата там. Ояснявам за темата защото скоро ще буде изтрита.
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=13764
Темата е за принтер и от преди малко. Секцията оф-топик не се модерира и колегата доста находчиво е пуснал темата там. Ояснявам за темата защото скоро ще буде изтрита.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
Ами, колега, прав ти път - направи си друг форум на марката. Ако искаш си направи пет. Не мисля, че на някого тук му пука за това.to4niq написа:Има случаи на правене на нов по силен и успешен форум на същата марка
Като гледам какви дивотии пишеш по технически въпроси също си мисля, че няма да липсваш никому.
Според мен си поредния *****, който вместо да се съобрази с правилата се опитва да ги огъне така, че да станат изгодни за него. За съжаление не си попаднал на вярното място.
П.П. И се пише таСове, а не таЗове.
Мене ще ми липсва. Имаше един 3 в 1 (механик, състезател и ебач) сега и този ако вземе се махне, и спретнем номинация - съчма на годината, трудно ще намерим достоен кандидат....bad_dog написа:[...Не мисля, че на някого тук му пука за това.
Като гледам какви дивотии пишеш по технически въпроси също си мисля, че няма да липсваш никому.
....

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
bad_dog написа:Ами, колега, прав ти път - направи си друг форум на марката. Ако искаш си направи пет. Не мисля, че на някого тук му пука за това.to4niq написа:Има случаи на правене на нов по силен и успешен форум на същата марка
Според мен си поредния *****, който вместо да се съобрази с правилата се опитва да ги огъне така, че да станат изгодни за него. За съжаление не си попаднал на вярното място.
П.П. И се пише таСове, а не таЗове.
Останете си със здраве,нищо лично
Всичко това заради едни джанти ,колко ли още са били недоволни???
а бре хора направете нещо тука некви хора се регистрират само за да си пуснат обявата и да си се отърват от нещото си вкараите некви правила
и ред
и ред
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
- Georgimitrovich
Ми то правила и ред има достатъчно вече във форума. Мсля че е време да се научим да ги спазваме и да се съобразяваме с тях. Все пак всички ние тук сме ато на гости. Съобразяваш се с правилата и привичките на домакина и ги спазваш. Щом не те кефи, никой не те спира да си тръгнеш.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
+1Georgimitrovich написа:Ми то правила и ред има достатъчно вече във форума. Мсля че е време да се научим да ги спазваме и да се съобразяваме с тях. Все пак всички ние тук сме ато на гости. Съобразяваш се с правилата и привичките на домакина и ги спазваш. Щом не те кефи, никой не те спира да си тръгнеш.

A car without TURBO is like a man without BALLS!
не то лошо няма да се пускат обяви за тойоти и части за тойоти и без това са достатъчно рядки но всичко накрая отива на цигански пазар
вярно е че нямаме никакво съзнание и се чустваме като у дома си а същност забравяме че сме на гости
вярно е че нямаме никакво съзнание и се чустваме като у дома си а същност забравяме че сме на гости
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl