Съединител
Съединител
Здравейте приятели !!! Интересува ме дали 1000 кубиковите бензинови двигатели на Тойота Айго, Ситроен Ц1 и Пежо 107 са еднакви! Аз се движа с Айго, но съединителя замина. В Тойота искат 970 за комплект (феродов, притискателен и лагер), а ситроен и пежо са европейски коли, което ме навежда на мисълта, че частите са по евтини!
Много ще съм благодарен на мнението на някои по компетентни хора от мен на тази тема :ibree:
Таа съединител от Ц1 или 107 ще стане ли на Айгото ми ? Благодаря
Много ще съм благодарен на мнението на някои по компетентни хора от мен на тази тема :ibree:
Таа съединител от Ц1 или 107 ще стане ли на Айгото ми ? Благодаря
да бе наистина е странно.колега на колко хиляди км. е колата???няма да забравя навремето като пуснаха тико-такситата.над 200 000км.само градско каране--нямаше сменен съединител а сега като слушам на 50-60 000км.то се едно с накладките и съединител тряяя се сменя biggrin.gif biggrin.gifkiko написа:Странно, доста са новички тези буболечки а за доста случаи с износени съединители съм чувал....
Toyota YARIS 1.33-100кс.2009..... Renault megan-Coatch 1.6-90кс-98г
Колега, имаш ли идея примерно на един смотан голф 4, 1.9тди дето потдръжката била уж за без пари, че съединителя се сменя с демфера и цената на комплекта е 1100лв? Като 1000лв са ти много, карай баба жига и стига рева.denko1 написа:Така ми казаха, че е Японски и че може би в ситроен и пежо частите са по евтини! Все пак 970 лева за комплект е ненормална работа !!!

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Re: Съединител
Здравейте,
Докато беше в гаранция Айгото (на 22 000 км) и аз смених лагера на съединителя. Купих колата втора употреба от една госпожа. Сега колата е на 41 000 км и дано няма скоро такива проблеми.
Докато беше в гаранция Айгото (на 22 000 км) и аз смених лагера на съединителя. Купих колата втора употреба от една госпожа. Сега колата е на 41 000 км и дано няма скоро такива проблеми.