Придворния АутоБилд не пропусна да нахрани Тойота/+статията/

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 24 Апр 2010 15:39

Файтона е единствения що годе красив ВАГ, поне отвътре.... Дори като поседях в него малко по-дълго, се съгласих, че има нещо хубаво.... Но за визия, нещо никав го няма, а тия фейслифтове не са го оправили особено много... Басманчо - що се чудиш, че от години слагат тия двигатели масово?!? Че те други здрави нямат laugh.gif Не че и тези са особено яки, ама как да е....

Щом намирате нещо хубаво във Туран, Голф и разните разновидности с различни размери - карайте си ги laugh.gif Тъкмо така японците и другите коле ще са по-евтини за нас заблудените.... Пък нека ми е гадно, да карам една Ланча Тесис, вместо тоя Ваг - така или иначе е грозновата муцуната, поне да имам истински комфорт вътре rolleyes.gif Да не говорим, че ще купя Тесис за никакви пари и ще ми останат за бегачка и за три дневна почерпка на целия форум laugh.gif Всеки си има вкус - нали знаете какво си облизало кучето след като го казало тва.... Та и ВАГ е като облизаното на кучето, но все има хора, които да го харесват, което си е добре от една страна, от друга - техен си проблем :whistle:

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти

Мнение от Bass_Man » 26 Апр 2010 20:57

nov написа:Бас Мане по-полека с хомодружинките!!!!!!!Ти защо си мислиш че не си пречислен към подобна?
"Много интересно защо моите коментари се приемат буквално , а на рудолф , новия и тн се търси някакъв вътрешен и дълбок смисъл ?"
Ето задал си си един въпрос над който можеш да се замислиш вече, пък и сам го казваш нали?
И най накрая ако мога да си позволя да цитирам гуру-то в Тйота форума, уважавания от мен Lexus, който ако не всичко има поне едно яко изказване-Говори ми с факти, не с празни приказки, кой от коя врата можел да излезе и къде да отиде?Или ако нема фо да кажеш пак ще зачекнем темата за дизайн на тоя Файтон, кажи ся фо не ти харесва ВНЪТРЕ?Айде за моторизациите разбрахме. :thumbsup:
Новаче батенце сами факт , че шефот като се качи от ляво не може да слезе от дясно за какъв дизайн ти говори ? Значи спира на Плиска и без никакви ядове си отваря лявата врата и си слиза ?!?!?!
Това не е кола а пълен ташак ! Не преди да тръгне ще си прави сметка къде ще ходи та да може да слезе , като човек от колата за една торба пари biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif laugh.gif . Това ще му се смеят даже и тия с голфовете !
Да не говорим , че не можеш и две утки да качиш отзад . Трябва да се прескачате , като идеоти вътре ?!?!?!

А за МХ-а : батенце аз преди това 2 години въртях по Италиански и след това 2 години по Немски кочини и да ти кажа въртенето по Японските за сега идва най-евтино и рационално ! А иначе успех с голфчетата ! Само не преигравай с ролята на Темида , че нещо гледам из перформанцето не ги ръсиш много интИлигенти :thumbsup: !

MX5

Мнение от MX5 » 26 Апр 2010 21:15

Bass_Man написа:Само не преигравай с ролята на Темида
Каква Темида бре? Правя си веселото и ви гледам сеира ... laugh.gif
Много насериозно се вземаш у тоя форум нещо ... ходи пий една боза и се успокой tongue.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 26 Апр 2010 23:31

Bass_Man написа:... !
принципно качването по мпс-тата е съобразено с дирекцията в всяка страна, и става от страната на тротоара---помисли за терминалите на летищата,посоката на движение пред заходите на хотелите,болници,,.
така или иначе не си представям големия баровец,който пресича улицата,.,качва се от ляво,,и претърква задни бузки по тапицарията ,че да слезе от дясно biggrin.gif

всъщност не виждам нужда от голяма седалка,имайки в предвид ,че едва ли ще се наложи да се возят цялото семейство ,3ма човека на задната седалка.

бассмане ,ти как пътуваш по комфортно,когато си на отделна седалка или когато си на обща седалка без преграда?

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 27 Апр 2010 00:35

MX5 написа: Каква Темида бре? Правя си веселото и ви гледам сеира ... laugh.gif
Много насериозно се вземаш у тоя форум нещо ... ходи пий една боза и се успокой tongue.gif

Ето пак прецени и отсъди ! Знам , че ти си си веселушка .
Може ли лимонада да пийна батенце ?
rudolf написа:
принципно качването по мпс-тата е съобразено с дирекцията в всяка страна, и става от страната на тротоара---помисли за терминалите на летищата,посоката на движение пред заходите на хотелите,болници,,.
така или иначе не си представям големия баровец,който пресича улицата,.,качва се от ляво,,и претърква задни бузки по тапицарията ,че да слезе от дясно biggrin.gif

всъщност не виждам нужда от голяма седалка,имайки в предвид ,че едва ли ще се наложи да се возят цялото семейство ,3ма човека на задната седалка.

бассмане ,ти как пътуваш по комфортно,когато си на отделна седалка или когато си на обща седалка без преграда?
Верно ли така е преценено ? Ама аз не знаех , че това е тролей

wacko.gif ?!?! Пък и на метрото даже има врати от двете страни , пък и трамвайте имат спирки по средата и от страни ...........
И защо да не се вози семейството ? Значи не може да качи жена си и детето ? Или ще седи в скута на майка си , или най-добре на барчето !
Хахахаха тази кола е толкова не функционална , че няма на къде повече !
Да не казвам , че не можеш и две чалгапевици да качиш вътре да се позабавлявате . Качваш се и седиш мирно , като в маршрутка . Да не говориме , че повечето шефчета са по 200 кила и едната седлака няма да им стигне въобще .
Само виж , че няма друга такава кола в този клас освен може би някое Бентли , което пак е велико VW изпълнение biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif . Леле колко е модерно и ергономично и удобно мани мани . Аз не знам защо въобще има две места . Трябвало е само мястото от дясно да оставят а другото да го напълнят с велики идеи хахахахаахахахахаха .

MX5

Мнение от MX5 » 27 Апр 2010 18:48

Bass_Man написа:Може ли лимонада да пийна батенце ?
Явно случая е много тежък... laugh.gif

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 27 Апр 2010 19:57

МЕ4О,като вземеш ТЕЗИСА,къде мислиш да почерпиш?

Аватар
nov
Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
Благодарил/а: 51 пъти
Получена  благодарност: 40 пъти

Мнение от nov » 27 Апр 2010 20:10

Bass_Man написа:
MX5 написа: Каква Темида бре? Правя си веселото и ви гледам сеира ... laugh.gif

Ето пак прецени и отсъди ! Знам , че ти си си веселушка .
Може ли лимонада да пийна батенце ?
rudolf написа:

Верно ли така е преценено ? Ама аз не знаех , че това е тролей

wacko.gif ?!?! Пък и на метрото даже има врати от двете страни , пък и трамвайте имат спирки по средата и от страни ...........
И защо да не се вози семейството ? Значи не може да качи жена си и детето ? Или ще седи в скута на майка си , или най-добре на барчето !
Да не казвам , че не можеш и две чалгапевици да качиш вътре да се позабавлявате . Качваш се и седиш мирно , като в маршрутка . Да не говориме , че повечето шефчета са по 200 кила и едната седлака няма да им стигне въобще .
Само виж , че няма друга такава кола в този клас освен може би някое Бентли , което пак е велико VW изпълнение biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif . Леле колко е модерно и ергономично и удобно мани мани . Аз не знам защо въобще има две места . Трябвало е само мястото от дясно да оставят а другото да го напълнят с велики идеи хахахахаахахахахаха .
Басс_Манче-нце, аз пък не мога да разбера тоя Файтон, айде разделилЕ му седалките разделили, ама поне да бяха предвидили че собственика може да има желание да си кара картофите от село, един теглич да му боднат, пък той като не го ползва може да слага от ония гумените топки отгоре да не хваща ръжда.

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 29 Апр 2010 13:59

Баце Немскиот инеженр е велик не може да допуска грешки !
Ето поредното доказателство :
http://auto.dir.bg/2010/04/29/news6298486.html

Porsche Panamera с проблем в предните колани
Auto.dir.bg - 29 Април 2010, 10:10
Компанията ще привика всяка една Panamera в сервизите си.

Porsche обяви, че ще привика в сервизите си всички модели Panamera, продадени до момента. Причината е дефект в предните колани. Общо 11 324 коли ще бъдат привикани. Проблемът е, че когато предните седалки са в крайна предна позиция, при многократно ускорение и спиране коланите се освобождават. Засега няма информация за инциденти и пострадали.

Те пък продали само 11 324 коли та само толкова върнали ...........

разбирам как сега ще ми онясните , че това не е ниакъв проблем пък и само при 11 324 коли !

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 29 Апр 2010 14:24

Bass_Man написа:Пък и на метрото даже има врати от двете страни , пък и трамвайте имат спирки по средата и от страни ...........
.
да,,релсовите мепесета са изключение за вратите-защото ползват перони и гари и защото в много случей имат мотриси -отред и отзад--,,демек влиза в перона напред,,,и излиза пак напред в обратната посока--бах животното laugh.gif

относно двете седалки и едната--как мислиш защо в 1ва класа е солова седалка,,,а в икономична-са общи???

не всяко шефче си купува кола за да вози чалгаджийки от центъра до драгалевци. германския инженер едва ли се съобразява до толко с балканската експлоатация и нужди.,,
все пак си мисля че и плешиви собствениците на дву-месни червени и сребристи коли ,правят повече секс,въпреки скоростите и барчето което ги дели с пепеляшка ,от красиви юнааги с просторни баничарки.

бизнес клас автомобил, не значи че семейството имат само нея и сутрин шофиора трябва да разкара всички членове с нея happy.gif
Bass_Man написа:Porsche обяви, че ще привика в сервизите си всички модели Panamera, продадени до момента. Причината е дефект в предните колани. Общо 11 324 коли ще бъдат привикани. Проблемът е, че когато предните седалки са в крайна предна позиция, при многократно ускорение и спиране коланите се освобождават. Засега няма информация за инциденти и пострадали.

Те пък продали само 11 324 коли та само толкова върнали ...........

разбирам как сега ще ми онясните , че това не е ниакъв проблем пък и само при 11 324 коли !
бассмане за разлика от тико,панда, ярис,,в класа на панамерата,колко ли човека използват седалките си в крайно положение,,,от тези 11000 сигурно има най много 500 човека. това е пасивна безопасност,и порше са взели мерки....

може би при тойота нямаше да има подобен скандал,,ако педала на газта се ползваше от само 5-6% от водачите,,,проблема беше при един рядък модел,и не можеше да предизвика птп.

Scott

Мнение от Scott » 29 Апр 2010 16:33

Bass_Man написа:...разбирам как сега ще ми онясните , че това не е ниакъв проблем ...
Само ще цитирам oфициалните бюлетини на NHTSA
PORSCHE HAS NOTIFIED NHTSA OF A DEFECT IN CERTAIN MODEL YEAR 2010 PANAMERA S, 4S AND TURBO 4-DOOR SEDAN
TOYOTA IS RECALLING CERTAIN MODEL YEAR 2004-2010 PASSENGER VEHICLES
Усещаш ли разликата? biggrin.gif

Аватар
nov
Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
Благодарил/а: 51 пъти
Получена  благодарност: 40 пъти

Мнение от nov » 29 Апр 2010 20:21

Няма какво да го коментираме, направили са грешка, факт -толкова .Ама бас-ка ти взе да носиш от 5 кладенеца вода, то не беха пасати, голфове, файтон, а са и панамера.В не една тема казвах и продължавам да твърдя че производителите не са това което са били.Ти още неможеш да приемеш, че Тойота риколв-а автомобили, ти и още 1-2 човека които иначе се изказвате по доста въпроси компетентно но за тоя рикол все едно ви се бърка в ........ не искате да го приемете, а то си е факт разбираш ли са разликата?И понеже намесваш Порше, Бентли и т.н. с Тойотите може да разгледаш някой от тези линкове:http://www.anusedcar.com/index.php/tuv- ... orsche-911, http://www.anusedcar.com/index.php/tuv- ... he-boxster и са понеже ше ми скочат всичките батки разбирачи, да кажа че не сравнявам порше и тойота въобще, а просто защото Бас-ка засегна думата качество.Аааааааааа и да верно че едно порше струва колкото 3 Авенсиса, но нали е немско давай да плюем.

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 29 Апр 2010 22:18

Нормално ли е на Тойота/Лексус/ на само 125000км да ми е скасано маншончето на спирачният цилиндър? или съм за рекол? smile.gif

Scott

Мнение от Scott » 30 Апр 2010 01:20

Vesko написа:...на само 125000км да ми е скасано маншончето на спирачният цилиндър...за рекол...
Aко можеш да докажеш, че се е скъсало защото педала закача в стелката определено имаш шанс. tongue.gif

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 30 Апр 2010 04:41

Vesko написа:Нормално ли е на Тойота/Лексус/ на само 125000км да ми е скасано маншончето на спирачният цилиндър? или съм за рекол? smile.gif
Това е абсолютно ненормално mellow.gif
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Публикувай отговор