Защо заключват теми за джанти?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Рошко
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 3 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Рошко » 23 Апр 2010 22:59

to4niq написа:не е само това с емблемата ,модератора си е направил труда да пусне телефона ми в търсачката и явно не му е харесало, че се опитвам да продам подобни или същите неща в друг форум.
Е ти че си търгашче, търгашче си! tooth.gif А'е сега, знаем си те и от другия форум tongue.gif Kак е времето у Враца? Търговийката върви ли? tooth.gif

to4niq

Мнение от to4niq » 23 Апр 2010 23:08

1.6 VVT-i написа:
to4niq написа:не е само това с емблемата ,модератора си е направил труда да пусне телефона ми в търсачката и явно не му е харесало, че се опитвам да продам подобни или същите неща в друг форум.
Е ти че си търгашче, търгашче си! tooth.gif А'е сега, знаем си те и от другия форум tongue.gif Kак е времето у Враца? Търговийката върви ли? tooth.gif
Дали направих нужните точки за да мога да си пусна джантите тук в купувам -продавам laugh.gif много са хубави и ефтини biggrin.gif

Аватар
dimvex
Обратна връзка:

Мнение от dimvex » 24 Апр 2010 08:55

rudolf написа:тук интересно предложение прави колегата димвекс :
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?p=111 ... ht=#111281

в последствие се оказа че същия колега пуска оферти за едрогабаритни джипови аксесоари,,че е търговец,а в последствие,че не е и много коректен:
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?p=147 ... ht=#147132
и какво престъпление е направил "некоректния"колега "?мисля че птриключихме с тоя въпрос,за да се споменава името ми като лош пример...
Хубавата кола е като хубавата жена-консумативите й са скъпи...

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 24 Апр 2010 10:41

1.6 VVT-i написа:мен ми се струва, че понякога решенията не са от най-сполучливите. Защо например непременно трябва да има логото на Тойота върху една джанта, за да бъде обявена за продажба във форума? Нима джанта от Мазда (която също е с междуболтово 5х114,3) не може да се сложи на Тойота със съответната втулка? Може естествено. Или пък да речем моите джанти марка Dezent - не са с лого на Тойота, но са монтирани на такава, съответно биха могли да бъдат монтирани и на друга..
презумцията е друга,,,аз съм против всяка продажба джанти и гуми,---но не би било редно,джанти които са оригинални и с логото на тойота да бъдат истривани.предполага се че те няма да могат да се продадат в друг форум,и са насочени единствено към собствениците на тойота....

това е изключение,а не изискване.--представете си недоумението на колеги ,продаващи оригиналните си джанти-които не могат да се пуснат в тоъота форума???.....същото е положението и за аудио и навигация.,,,оригиналните ги оставял,марки като привилег,провю,самсунг--биват изтрити.
поради зачестилите обяви с твардение че са от тойота(без другия пояснения и конктерна снимка-доказваща твърдението),изисквам снимка.

раздел купува продава- е за авточасти на тойота,а не авточасти и аксесоари за автомобили.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 24 Апр 2010 10:43

dimvex написа:
rudolf написа:тук интересно предложение прави колегата димвекс :
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?p=111 ... ht=#111281

в последствие се оказа че същия колега пуска оферти за едрогабаритни джипови аксесоари,,че е търговец,а в последствие,че не е и много коректен:
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?p=147 ... ht=#147132
и какво престъпление е направил "некоректния"колега "?мисля че птриключихме с тоя въпрос,за да се споменава името ми като лош пример...
ми щом мислиш , че е коректно да си регистрираш нов усер с който да обясняваш колко са кофти оригиналните неща и колко преличат на тези които продаваш---значи си коректен,но представите ти за коректност е по различна.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 24 Апр 2010 10:48

to4niq написа:.
не е само това с емблемата ,модератора си е направил труда да пусне телефона ми в търсачката и явно не му е харесало, че се опитвам да продам подобни или същите неща в друг форум.[/quote]

http://www.google.bg/search?q=088881018 ... =firefox-a

,чесно казано далече съм от мисълта че имате възможност да сте полезен на всичките тези форуми в които членувате...дори не мога да разбера какъв автомобилимате или харесвате....

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 24 Апр 2010 10:54

rudolf написа:презумцията е друга,,,аз съм против всяка продажба джанти и гуми,---но не би било редно,джанти които са оригинални и с логото на тойота да бъдат истривани.предполага се че те няма да могат да се продадат в друг форум,и са насочени единствено към собствениците на тойота....

това е изключение,а не изискване.--представете си недоумението на колеги ,продаващи оригиналните си джанти-които не могат да се пуснат в тоъота форума???.....същото е положението и за аудио и навигация.,,,оригиналните ги оставял,марки като привилег,провю,самсунг--биват изтрити.
ще ме извинявате, ама според мен това е тъпо. какво като джантите не са оригинални? а за навигацията нямам думи...ще робуваме на марката ли? да не говорим, че оригиналната струва сигурно 1000 лева, а другите почват от сто долара. какво значение има и стелките и аудиото ти че не са с марка тойота? в тая криза особено...
иначе за търгашите с по едно мнение сте прави. като искат да си пускат обявите, направете им ги платени и да продават колкото искат

в тая връзка да питам - аз сега с всичките си безмислени мнения, нищо че са толкоз много, ако пусна обява да си продавам китайския джипиес, ще бъде ли изтрита?

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 24 Апр 2010 11:11

desSs написа:....в тая връзка да питам - аз сега с всичките си безмислени мнения, нищо че са толкоз много, ако пусна обява да си продавам китайския джипиес, ще бъде ли изтрита?
Изчегъртай емблемата на ярето и я лепни отзад на GPS-а и ще минеш през цедката tongue.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 24 Апр 2010 11:21

slowtraveler написа:
desSs написа:....в тая връзка да питам - аз сега с всичките си безмислени мнения, нищо че са толкоз много, ако пусна обява да си продавам китайския джипиес, ще бъде ли изтрита?
Изчегъртай емблемата на ярето и я лепни отзад на GPS-а и ще минеш през цедката tongue.gif
ай ся, за кво да си окепазявам колата още laugh.gif но това е идея, нали имало пластмасови емблеми по 5 лева, ще лепна една и ще му кача цената със стотина-двеста лева laugh.gif
не че ще го продавам де, питах принципно smile.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 24 Апр 2010 16:03

Има нещо, което всички пропускате.

Имам петима приятели - гумаджии. И тъй като е криза и всеки се оправдава с това, нищо не ми пречи да напълня темата с гуми и джанти на приемливи цени, като - естествено - мога да си ЪП-вам темите когато ми е кеф, а те няма да са малко.

И какво ще стане?

Обърнете внимание на бед-дог, колко пъти си ЪП-ва темата и дали спазва правилата, които сам е посочил.

Идеята е следната - това да си остане форум, в който да си помагаме, даже има тема "подарявам".

Както съм казал вече - това не е битака.

Или:
bad_dog написа: Ако на продавачът това не му допада, е поканен да напусне и да си намери друга сергия.

5. Трие се без предупреждение.

Нещо неясно?

to4niq написа:Как бихте се почуствали всички вие модераторите ако случаино доидете в моя сервиз да ви поправя колата(която не всеки се наема да прави и не всеки разбира какво трябва да направи)и аз ви поставя 300 изисквания за 100 дни,ми нормално е да идете при друг .Да ,но ако аз съм наи добрия и вие непременно искате аз да я пипам ,как ще ви се понравят моите 300 изисквания и 100дни.

Колега,

нека да доуточним нещо, което си пропуснал - предполагам - неумишлено.

Бих се съобразил с тези твои изисквания за 100 дни, но ще ме накараш ли да си плащам ремонта?

Ако искаш изискванията и правилата да отпаднат за теб - да ти дам ли номера на сметката на клуба, та да превеждаш една скромна месечна сума като изключение?

desSs написа:ще ме извинявате, ама според мен това е тъпо.
Деска,

като се замислиш - не е точно така.

Знаеш ли за един автомобил колко аксесоара и консумативи мога да ти изброя? На теб като ти трябват чистачки - във форума ли ги търсиш или в магазина? Ароматизатор? Течност за чистачки?

Сега си представи, че търгашчетата напълнят форума, или по-точно купува - продава с подобен род теми.

Къде ще му излезе края?!

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 24 Апр 2010 16:15

Не съм чел темата от начало, но според мен, дидо си е прав. Аз лично избягвам да трия теми, предпочитам да ги заключвам, но когато се прекалява ги и трия.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
LiakaDJ

Мнение от LiakaDJ » 24 Апр 2010 16:16

Авто морги и СЕРгии колкото щеш , който иска да пазарува там е мястото . А и в този форум никъде не видях да пише E-PEY, EASY-ZMEI или E-GEI така , че това не е мястото . :thumbsup: Fido-dido +1 :thumbsup:
Изображение

ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 24 Апр 2010 16:17

K-A-N-U написа:Dosta chujdestranni forumi preglejsam i ot vreme na vreme pi6a. Nikoga do sega ne sam vijdam da ima pravilo 4e triabva da ima6 50-100 posta za da sloji6 obiava za prodajba na ne6to vav razdela opredelen za prodajbi (For Sale). Edinstveno si spomniam 4e kogato az si prodavah kolata i iskah da ia sloja na daden forum mi iska6e da imam 3 posta za da moga da puskam temi. Koeto e razbiraemo, no 50-100 mnenia mi se struva extremno.

Kolegata to4niq e prav, hora koito idvat i puskat stoki za prodan vav pravilnia sektor na foruma niama kak da navrediat, te mogat samo da sa ot polza na foruma. Ako moderatorite se pritesniavat ot tova 4e moje da ima napliv ot temi za prodajba na razni raboti i da zadrastva miastoto na servera otredeno za foruma, mogat spokoino da praviat po edna 4istka na sekciata otredena za prodajbi i vsi4ki temi koito sa na po 1 mesec bez nikakva aktivnost da badat iztrivani.
http://my.is
New User Restriction - To protect our members from quick buck scammers, and to weed out commercial profit scrubs, you must have 50 viable posts AND 3 months minimum of registered status to start a sale in this forum. If we witness evidence of a new user spamming replies and posts just to get their post count up, they will be banned.
->

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 24 Апр 2010 16:24

Fido Dido написа:Сега си представи, че търгашчетата напълнят форума, или по-точно купува - продава с подобен род теми.
ако си плащат какъв е проблема?

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 24 Апр 2010 16:28

desSs написа:
Fido Dido написа:Сега си представи, че търгашчетата напълнят форума, или по-точно купува - продава с подобен род теми.
ако си плащат какъв е проблема?
Над 50% ще изчезнат - криза е....
ALTEZZA написа: they will be banned.
Няма лабаво...

Публикувай отговор