Българче по Пътя към Ф1
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Ide re4 za Ultimate Racing Girl!punkara написа:abe purvo slozi edna snimka, da vidime za kakvo ide rech, puk telefon i pr. shte vvidime posle biggrin.gif

Tova, ako ne e dostatu4no 4ekajte snimki!

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Ami japanaeeeeeeese, znachi ne e losha idea da ima chovek "imaginary friends" ama chak da mislish che i na GSM mojesh da si govorish sus tiah e veche borderline stranno!Japanese_fever написа:Ide re4 za Ultimate Racing Girl!punkara написа:abe purvo slozi edna snimka, da vidime za kakvo ide rech, puk telefon i pr. shte vvidime posle biggrin.gif![]()
![]()
Tova, ako ne e dostatu4no 4ekajte snimki!

- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
6te vi zapoznaq, spokojno.V35GTR написа: Ami japanaeeeeeeese, znachi ne e losha idea da ima chovek "imaginary friends" ama chak da mislish che i na GSM mojesh da si govorish sus tiah e veche borderline stranno!![]()
biggrin.gif
Na teb i na Fifi moje da vi e nqkude do krusta momi4eto, no nali za tova e racing 6toto e kompaktno! biggrin.gif
Pilotite ot F1 nali sa i te sus sreden rust 1.60m

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
-
Mi tochno sega zapochva da se razviva dosta burzo republikanskoto e dosta silno ima pari veche tam Vlado Arabadjiev vlaga ludi pari v odbor i razviva neshtata buta republikanskotoEl Camino написа:Интересно е да разкажеш нещо за тези състезания. Как се развива тоя спорт в БГ... колко често се провеждат, на какви писти и какви картове взимат участие? Боя се, че няма много информация за това в медиите и на всички ще им е интересно да научат нещо повече. Още повече, че имаме изяви и навън!marsianeca написа:Nikoi ne kaza tia kartove deto gi karate kolko koncheta sa
Imam edno video ot republikanskoto ako niakoi go interesuva da kaje
Nie se opitvame da napravim neshto kato republikansko za amatiori i neshtata se razvivat mnogo burzo dori ne mojem da osuznaem kakvo stava ima goliam napliv i edvam organizirame neshtata ( imaite v predvid che go pravim pochti bez pari )
Eto tuka ima vsichki piloti i pisti ako vi interesuva poglednete tuk http://clubf1.net/kart/
-
Mi nie amatiorite karame s kartovete s koito razpolagat pistite te sa 270 kubika i sa 9 konia ili 200 kubika i sa 6.5 konia
Za republikanskoto kartovete sa v niakolko kategorii
1 Mini -60 cc serien ednoclindrov dvigatel COMER K-60 ohlajdane prinuditelno vazdushno bez predavki
zabarneni sa cilindri s ftulka hod na botaloto min 36.96 max 35.04
pulen ugal na otvarqne na izposkatelnia otvor diametur na otvariashti aklapan 200 mm edin karborator TILLOTSON tip HL 166 Karburatora e ot tipa drosle klapa
zapalvane SEM bez promenliv avansov mehanizum
Auspuh ONS
zaduljitelen prekusvach na dvigatelia
suedinitel suh centrobejen s projina
prevod na zadvijvane 10x74 zuba
stupka na verigata 219
tova e sus spirachka samo zadna
obshto min teglo 95 kg
tezi mashini sa okolo 15 konia
2 ICA-J-100 cc
Serien dvigatel ednocilindrov PISTON PORT
hod na botaloto 46.00mm max 54.5
zapalitelna sistema bez promenliv avansov mehanizum ( na butane de )
zacepvane na suedinitelia triabva da stava na min 5000 oborota kato pilota e na kartinga teglo 135 min
konete sa okolo 25-26 pri oboroti na dvigatelia 16000 ogranicheni
3.ICA razlikite sa che tozi klas sa malko poveche kone kato se maha ogranichitelia na oborotite i te sa 20 000 v min tezi dvigateli sa mnogo kaprizni na vseki chas i polvina rabota se razglobiava i mu se pravi revizia na vseki 3 chasa rabota mu se pravi osnoven remont prosto niamate ideia kak se razvurta tova chudovishte konete sa okolo 45
4 ICC - 125 cc tova e nai golemia klas dvigatelite sa sushtite samoche ima skorosit ima i oshte malko promeni i te dostigat 52-60 konia koeto moje da go nakara tozi karting da leti na pravata s nad 170 km /h tezi mashini ne sa bezobidni i sa mnogo mnogo opasni
v shasitata razlikata e che mini klas sa mako po malki drugite sa ednakvi kato samo pri ICC ima dva kruga na spirachkite i te imat spirachki i otpred kakto kazah tozi kals si e burzichuki
Za republikanskoto kartovete sa v niakolko kategorii
1 Mini -60 cc serien ednoclindrov dvigatel COMER K-60 ohlajdane prinuditelno vazdushno bez predavki
zabarneni sa cilindri s ftulka hod na botaloto min 36.96 max 35.04
pulen ugal na otvarqne na izposkatelnia otvor diametur na otvariashti aklapan 200 mm edin karborator TILLOTSON tip HL 166 Karburatora e ot tipa drosle klapa
zapalvane SEM bez promenliv avansov mehanizum
Auspuh ONS
zaduljitelen prekusvach na dvigatelia
suedinitel suh centrobejen s projina
prevod na zadvijvane 10x74 zuba
stupka na verigata 219
tova e sus spirachka samo zadna
obshto min teglo 95 kg
tezi mashini sa okolo 15 konia
2 ICA-J-100 cc
Serien dvigatel ednocilindrov PISTON PORT
hod na botaloto 46.00mm max 54.5
zapalitelna sistema bez promenliv avansov mehanizum ( na butane de )
zacepvane na suedinitelia triabva da stava na min 5000 oborota kato pilota e na kartinga teglo 135 min
konete sa okolo 25-26 pri oboroti na dvigatelia 16000 ogranicheni
3.ICA razlikite sa che tozi klas sa malko poveche kone kato se maha ogranichitelia na oborotite i te sa 20 000 v min tezi dvigateli sa mnogo kaprizni na vseki chas i polvina rabota se razglobiava i mu se pravi revizia na vseki 3 chasa rabota mu se pravi osnoven remont prosto niamate ideia kak se razvurta tova chudovishte konete sa okolo 45
4 ICC - 125 cc tova e nai golemia klas dvigatelite sa sushtite samoche ima skorosit ima i oshte malko promeni i te dostigat 52-60 konia koeto moje da go nakara tozi karting da leti na pravata s nad 170 km /h tezi mashini ne sa bezobidni i sa mnogo mnogo opasni
v shasitata razlikata e che mini klas sa mako po malki drugite sa ednakvi kato samo pri ICC ima dva kruga na spirachkite i te imat spirachki i otpred kakto kazah tozi kals si e burzichuki