гумите ми се търкат в калниците какво да правя
-
гумите ми се търкат в калниците какво да правя
колеги имам сериозен проблем. На каринката съм сложил 195/60/15 и калниците ми жулят борда на гумата. какво даправя. по твърдо укачване ли или някакво раздуване на калниците
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
http://forums.nasioc.com/forums/showthr ... 705&page=3
Не знам дали в България има подобна машинка, но идеята е да се огъне навътре края на веждата и проблемът се решава.
Не знам дали в България има подобна машинка, но идеята е да се огъне навътре края на веждата и проблемът се решава.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Да, ама трябва и калника да ти е пластмасов.Xeku написа:http://forums.nasioc.com/forums/showthr ... 705&page=3

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
-
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Колеги....
Абе защо се мислите за по-умни от производителя
Прави ми впечатление че напоследък зачестиха теми от рода 'а дали ще стане да сложа непрепоръчани от производителя гуми, двигател и т.н и т.н.'...
И съответно зачестяват теми като тази - 'ама какво да правя, че то нещо не става'.....
Ако искате да нямате проблеми с автомобила - карайте с препоръчаните от производителя гуми, масла, консумативи, резервни части....
И няма да имате подобни проблеми...
Абе защо се мислите за по-умни от производителя

Прави ми впечатление че напоследък зачестиха теми от рода 'а дали ще стане да сложа непрепоръчани от производителя гуми, двигател и т.н и т.н.'...
И съответно зачестяват теми като тази - 'ама какво да правя, че то нещо не става'.....
Ако искате да нямате проблеми с автомобила - карайте с препоръчаните от производителя гуми, масла, консумативи, резервни части....
И няма да имате подобни проблеми...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008