Здравейте.
Въпроса ми е дали на Селиката мога да си сложа измервателен уред за налягане на маслото и температура на маслото. Има ли готово място, където да свържа датчика, който е в комплект с уреда.
Мерси предварително.
Измервателни уреди за Селика Т23
- raider_yaris
- vs_hristov
Аз имам Corolla'94 мотор 4A-FE,преди много време монтирах на таблото,такива уреи от Ауди,но самите датчиците към тях тъка и до сега не ги сложих,защото търся най удачия варянт.Та вариянтите са два на които съм се спрял:
-единия е да се развие оригиналния маслен датчик за налягането,да се напраи преходник с резби за всички датчици(налягане лампа т.е. оригиналния,темп. масло и манометър масло т.е. допълнителните),след което този преходник се навива обратно в блока и на него си навиваш другите датчици.Въпросния преходник може да ти го направи всеки стругар.Мисля че в форума на VW имаше такава тема и не излиза скъпо.
При мен лично това е трудно защото нямам много място окло масленния датчик;
-втория вариант е една "чудесия" която гледах по чуждите сайтове.Тя се навива на мястото на масленния ФИЛТЪР,на нея има резбовани отворори за допълонителни датчици,след като я завиеш върху нея се навива и масленния филтър.Виж на този линк http://www.snimka.bg/?album;aid=419751
За съжаление не знам при теб дали има оригинални места за допълнителни датчици,при мен със сигурност няма.
-единия е да се развие оригиналния маслен датчик за налягането,да се напраи преходник с резби за всички датчици(налягане лампа т.е. оригиналния,темп. масло и манометър масло т.е. допълнителните),след което този преходник се навива обратно в блока и на него си навиваш другите датчици.Въпросния преходник може да ти го направи всеки стругар.Мисля че в форума на VW имаше такава тема и не излиза скъпо.
При мен лично това е трудно защото нямам много място окло масленния датчик;
-втория вариант е една "чудесия" която гледах по чуждите сайтове.Тя се навива на мястото на масленния ФИЛТЪР,на нея има резбовани отворори за допълонителни датчици,след като я завиеш върху нея се навива и масленния филтър.Виж на този линк http://www.snimka.bg/?album;aid=419751
За съжаление не знам при теб дали има оригинални места за допълнителни датчици,при мен със сигурност няма.
- Прикачени файлове
-
- към първия вариант
- oil press 1.JPG (273.49 KiB) Преглеждано 686 пъти
-
- към първия вариант
- DSCN0514.JPG (49.42 KiB) Преглеждано 686 пъти
-
- към първия вариант
- B18.JPG (63.49 KiB) Преглеждано 686 пъти
-
- към първия вариант
- 2606_7mg.JPG (88.5 KiB) Преглеждано 686 пъти
......Things will happen while they can ........It's easy when you're Big in Japan.........