Измервателни уреди за Селика Т23

Аватар
raider_yaris

Измервателни уреди за Селика Т23

Мнение от raider_yaris » 18 Апр 2010 16:52

Здравейте.

Въпроса ми е дали на Селиката мога да си сложа измервателен уред за налягане на маслото и температура на маслото. Има ли готово място, където да свържа датчика, който е в комплект с уреда.

Мерси предварително.
Tokyo Drift :-)

Аватар
vs_hristov

Мнение от vs_hristov » 19 Апр 2010 22:08

Аз имам Corolla'94 мотор 4A-FE,преди много време монтирах на таблото,такива уреи от Ауди,но самите датчиците към тях тъка и до сега не ги сложих,защото търся най удачия варянт.Та вариянтите са два на които съм се спрял:
-единия е да се развие оригиналния маслен датчик за налягането,да се напраи преходник с резби за всички датчици(налягане лампа т.е. оригиналния,темп. масло и манометър масло т.е. допълнителните),след което този преходник се навива обратно в блока и на него си навиваш другите датчици.Въпросния преходник може да ти го направи всеки стругар.Мисля че в форума на VW имаше такава тема и не излиза скъпо.
При мен лично това е трудно защото нямам много място окло масленния датчик;
-втория вариант е една "чудесия" която гледах по чуждите сайтове.Тя се навива на мястото на масленния ФИЛТЪР,на нея има резбовани отворори за допълонителни датчици,след като я завиеш върху нея се навива и масленния филтър.Виж на този линк http://www.snimka.bg/?album;aid=419751
За съжаление не знам при теб дали има оригинални места за допълнителни датчици,при мен със сигурност няма.
Прикачени файлове
към първия вариант
към първия вариант
oil press 1.JPG (273.49 KiB) Преглеждано 686 пъти
към първия вариант
към първия вариант
DSCN0514.JPG (49.42 KiB) Преглеждано 686 пъти
към първия вариант
към първия вариант
B18.JPG (63.49 KiB) Преглеждано 686 пъти
към първия вариант
към първия вариант
2606_7mg.JPG (88.5 KiB) Преглеждано 686 пъти
......Things will happen while they can ........It's easy when you're Big in Japan.........

Публикувай отговор