Здравейте!
Вмомента температурата отвън е между 14 и 16*С и се предполага, че ако всичко по автомобила е наред трябва да пали отраз...
При мен се забелязва едно закъснение и прави 2 оборота пълни и на третия почти пали... Подгревните свещи си ги чакам да си изгаснат и тогава паля, също така не се усеща тресене при запалване, т.е. всички цилиндри си палят еднакво добре. Свещите са сменени миналата седмица!
От какво може да бъде предизвикано това закъснение?
Закъснение при палене на топло
-
- Получена благодарност: 3 пъти
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 337 пъти
- Получена благодарност: 367 пъти
-
- Получена благодарност: 3 пъти
Значи промяна след смяната на свещите няма... Все тая си е! Прави го еднакво и на студено и на топло...
Иначе акумулаторната батерия е как съм взел колата някакво малко бошче, но не съм го проверявал докъде му е животеца....
Попринцип мислех да го сменя, но всеки ми вика абе щом пали немаш ядове... хаха Ама забелязвам, че на тъмно на фарове като дам газ и светват бая по-силно, което според мен не е нормално! Дали акумулатора не ебава работата?
Мислех си за един Банер/имам опит с тях пък и гаранция 2 години в мотоексперт/ да си взема?! Какво ще ме посъветвате?
--> Aкумулатора ми е BOSCH S4
Иначе акумулаторната батерия е как съм взел колата някакво малко бошче, но не съм го проверявал докъде му е животеца....
Попринцип мислех да го сменя, но всеки ми вика абе щом пали немаш ядове... хаха Ама забелязвам, че на тъмно на фарове като дам газ и светват бая по-силно, което според мен не е нормално! Дали акумулатора не ебава работата?
Мислех си за един Банер/имам опит с тях пък и гаранция 2 години в мотоексперт/ да си взема?! Какво ще ме посъветвате?
--> Aкумулатора ми е BOSCH S4
Смени го. Компютъра под някакви обороти вероятно не пуска гориво съответно палене на най си.... Симптома с даване на газ и по-силно светене на фаровете също е показател...KbH40 написа:Иначе акумулаторната батерия е как съм взел колата някакво малко бошче, но не съм го проверявал докъде му е животеца....

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.