А Хитлер , Сталин и тн не се броят щото са преди 2000 година ! От , която реално VW са с най-модерния интериорен , екстериорен , ергономичен и технологичен дизайн !

Bass_Man написа:Хаитито не се брои щото не е предизвикано от човек !
А Хитлер , Сталин и тн не се броят щото са преди 2000 година ! От , която реално VW са с най-модерния интериорен , екстериорен , ергономичен и технологичен дизайн !
Да не са били фау ве колега, пък ти да си си мисли че са били лексус.Между другото и аз го гледах товаandrian999999 написа:незнам какъв е модела от лексус не се интересувам никога не бих си купил, по новините даваха некви лимузини лексус хванах го към краяScott написа:Че тоя Лексъс не е ли всъщност Тойота Ландкрусър??andrian999999 написа:тия пак спрели някакъв луксозен лексус от производство заради проблеми...
Нямаш грижи - ще си караме Голф единички и ще се кефимBass_Man написа:Много интересно защо моите коментари се приемат буквално , а на рудолф , новия и тн се търси някакъв вътрешен и дълбок смисъл ? Както и MX5 се явява нашата задокеанска съвест с неподправена справедливост и чувство за мярка ?!?!?
Май нещо се заформя хомодружинка тука ?!?!?
Я си вземете по един голф единичка , че е с модерен дизайн и без никакви дефекти .......
Bass_Man написа:Днес си смених горната помпа за съединителя . Като нахраних цялата жълтурска нация по повод гениалното техническо решение да вземат педалите и помпите от дясно и да ги лепнат от ляво без да погледнат дали въобще след това може нещо да се ремонтира !!!!!! С една гайка съм си играл 30 мин на развиване и още толкова на завиване . Такава овча мисъл няма и по Ладата на брато-ми !!! Направо ми скъсаха нервите ! Както и тръбичката за долната помпа се качва над казанчето с течност и тогава слиза надолу ?!?!?!
Тая кола , като е конструирана явно абсолютно условие е било нито едно казанче за каквато и да била течност да не се намира на най-високата точка за съответната система в , която служи !!!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта