Май искат да ме минат в сервиза!
Май искат да ме минат в сервиза!
Колеги моля за мнение по въпроса...
Там където си оставих колата ми искат някаква космическа сума за обслужване
1250 лева (горе-долу няколко лева разлика)
- Масло кастрол
- маслен филтър
- предни спирачни дискове
- накладки
- въздушен филтър
- горивен филтър (тук искам мнение дали въобще може да се смени, защото на по новите автомобили мисля че го правят вграден в резервоара захванат за помпата)
- 4 бр ролки и ремък
- подгревни свещи
- спирачна течност
- труд
Нещо множко ми се вижда...
отделно са ми обявили около 600 за смяна на съединител с труд, без обслужване на помпите
Там където си оставих колата ми искат някаква космическа сума за обслужване
1250 лева (горе-долу няколко лева разлика)
- Масло кастрол
- маслен филтър
- предни спирачни дискове
- накладки
- въздушен филтър
- горивен филтър (тук искам мнение дали въобще може да се смени, защото на по новите автомобили мисля че го правят вграден в резервоара захванат за помпата)
- 4 бр ролки и ремък
- подгревни свещи
- спирачна течност
- труд
Нещо множко ми се вижда...
отделно са ми обявили около 600 за смяна на съединител с труд, без обслужване на помпите
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Ами смяна на масло, и задни накладки на бензинка 1.6 струваше около 450-500лв. Какво те учудва цената.
ТО на 60х.км (филтри ремък ролки) на шевролет круз без смяна на дискове и други детайли е в порядъка 1200лв.
ТО на 60х.км (филтри ремък ролки) на шевролет круз без смяна на дискове и други детайли е в порядъка 1200лв.
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Отскочи до "Евро 07" и си провери цените. Ако имаш твой човек с фирма, регистрирана при тях като клиент, ползваш и 20% отстъпка.
Аз имам същата кола, купих я миналата година, февруари и смених всичко, което си описал, без дисковете, но с масло на съединителя /за всеки случай/ и антифриз от скъпия, и по спомен цената беше около 900-950лв, но не съм абсолютно сигурен. Смяната ми я направи приятел безплатно.
А горивният ти филтър е в двигателния отсек и се сменя лесно.
А иначе, наскоро я обслужих и цените са: масло BP 5W40, 6л - 120лв, маслен, въздушен и филтър на купето 64лв, от "Евро07" /това с 20% отстъпка/.
Успех
Аз имам същата кола, купих я миналата година, февруари и смених всичко, което си описал, без дисковете, но с масло на съединителя /за всеки случай/ и антифриз от скъпия, и по спомен цената беше около 900-950лв, но не съм абсолютно сигурен. Смяната ми я направи приятел безплатно.
А горивният ти филтър е в двигателния отсек и се сменя лесно.
А иначе, наскоро я обслужих и цените са: масло BP 5W40, 6л - 120лв, маслен, въздушен и филтър на купето 64лв, от "Евро07" /това с 20% отстъпка/.
Успех
Avensis D4D, 2.0, 2000г.
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Имам приятел който работи в Евро 07, и аз мисля че продават само боклуци ,но пък понякога за непретнциозни неща може да се позлват услугите им. Пример давам: Имах 2 чисто нови оригинални пистови ремъка и един супер напукан и стар. Да купя 3 чисто нови и да изхвърля тези не върви. Затова си купих един келяв за 7лв от там и след време ще сменя 3-те комплект пак с оригинални.
Иначе и на мен ми се струва че цената която са ти обявили си е доста прилична спрямо нещата които ще сменяш. Само да не са всичките като моя ремък дето го купих че тогава ще съжеляваш сериозно laugh.gif
Иначе и на мен ми се струва че цената която са ти обявили си е доста прилична спрямо нещата които ще сменяш. Само да не са всичките като моя ремък дето го купих че тогава ще съжеляваш сериозно laugh.gif

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Така като се замисля за първата ми Карина(2.0 тд) дадох 400 лв. за ремък,масло,маслен филтър,въздушен филтър,горивен филтър и филтър купе и ролки.А за този Авенсис 2000 год. Д4Д ми се струва съвсем нормално за толкова неща тези пари.А и в Евро07 са си много добре работите поне тези които аз съм си купувал от там,нз защо се оплаквате.
A car without TURBO is like a man without BALLS!