Auris гадна миризма в купето
Ником Русе да. Наистина и според мен са най-добрият представител също така собственика ни е добър познат. От друга страна обаче със сигурност бих им направил скандал ако ме бяха "обслужили" с филтър от 120лв biggrin.gif А казаното от ZZ наистина работи,направих процедурата 1-2 пъти и миризмата наистина намаля. Странното е,че когато включа циркулацията в купето я няма, а когато я изключа започва да мирише около 30 -40 сек. Общо взето сега миризмата се появява само след вкл/изкл циркулацията на купето.
Toyota Auris 2007, 1.4 D4D
Lexus IS 250
Lexus IS 250
Между другото тези спрейове са отвратителни (или поне този който аз си взех за около 7лв) - като изсъхне остава една кафява гадост като засъхнала каша и много ме съмнява,че миризмата отчасти може да се дължи и на спрея- не бях вкарал тръбичката докрай явно и част от спрея още се вижда в едната духалка и направо трябва да се стърже
Toyota Auris 2007, 1.4 D4D
Lexus IS 250
Lexus IS 250
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Ами гледам какво плащам,филтър климатик 87139UZZ08 с цена 31лв.75ст. без труда ама кой те пуска в сервиза да видиш в действителност какво слагат за това пиша най вероятно.За цялото обслужване платих 353лв.и45ст. в което има и 5% отстъпка.
--------------------------------------------------------------------------------
Кво значи "най-вероятно" ? Ти не гледаш ли за кво плащаш куп пари
--------------------------------------------------------------------------------
Кво значи "най-вероятно" ? Ти не гледаш ли за кво плащаш куп пари
TOYOTA AURIS D4D