Колко струват оригиналните джанти на Toyota Avensis ?
Колко струват оригиналните джанти на Toyota Avensis ?
Някой знае ли приблизително колко струват оригиналните 17" джнати Juno за Toyota Avensis в ТМ Ауто или някой друг дилър?Питам защото ги намерих на един търг в ebay и да знам до колко мога да наддавам, а днес дилърите не работят.
Става въпрос за тези джанти: http://img178.imageshack.us/i/17junotoy ... iiqj6.jpg/
Става въпрос за тези джанти: http://img178.imageshack.us/i/17junotoy ... iiqj6.jpg/
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Не се съмнявай! За 15 цолови оригинални Тойота джанти в ТМ Ауто ми дадоха цена малко над 1000 лв./брой.
Естествено, си купих Енцо от Мотоексперт - 4 джанти за 620 лв.
Естествено, си купих Енцо от Мотоексперт - 4 джанти за 620 лв.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Хич недей да купуваш джанти от ТМ Ауто. Там ми предложиха 4бр. алуминиеви джанти 17 цола за RAV4 на цена 7200 лв. (1800 лв. бройката).
Направо щях да падна, ама се съвзех и си купих алуминиеви джанти 17 цола на Dezent 4 бр. за 1100 общо. Не знам тия от ТМ Ауто не гледат ли цените на другите производители и се ли срамуват от техните цени? biggrin.gif

- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
В ТМАуто смятат собствениците на Тойоти за слабоумни баровци, които не ползват Интернет и ИЗОБЩО НЕ СЕ СРАМУВАТ! Нещо повече, забелязъл съм дори, че ти казват цените с нескрито чувство на гордостrav 4 написа:...Не знам тия от ТМ Ауто не гледат ли цените на другите производители и се ли срамуват от техните цени? biggrin.gif

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
преди един месец в ТМ София Изток ми направи впечатление, че точно до касата имаше една ценова листа закачена с текущите им промоции и за лети джанти 16 цола цената беше 169 лева!!!!!!
Удивително нали - веднага попитах за какво става въпрос, но го нямаше човека отговорящ за аксесоарите и трябваше за го чакам а нямах време......после забравих и сега като видях темата се сещам така, че питаъте ако ви трябват и дали не са се объркали нещо!
Удивително нали - веднага попитах за какво става въпрос, но го нямаше човека отговорящ за аксесоарите и трябваше за го чакам а нямах време......после забравих и сега като видях темата се сещам така, че питаъте ако ви трябват и дали не са се объркали нещо!
Camry 95 2,2,
Camry 07 2,4,
Camry 12 3.5 - in progress!
Camry 07 2,4,
Camry 12 3.5 - in progress!
- Georgimitrovich