Creep написа:[Very bad experience indeed...
А през едната седмица, докато беше с тия китайски боклуци, имаше ли проблеми Optitron таблото? Примерно сам да се нулира дневния километраж, да показва неверни данни или каквито и да е други смущения в показанията?
И още нещо: от къде купи боклучавия комплект?
Извинявам се за закъснението на отговора ми.
Уредите не са показвали аномалии, но те са най-малкия проблем в кола натъпкана с електроника... Каде по важни неща има които да обърка и дори да счупи.
Боклукът е от
http://www.autostylemania.com/ , и понеже е достатъчно евтин не си заслужава да ги подгонвам за гаранция и качество, защото куриерските разходи ще са за моя сметка, а очакването ми за продукта, дори и да бъде подменен вече е никакво. Накратко - набутах се, и спокойно мога да кажа, че мога и без него.
biggrin.gif Някой да иска да купи почти нов ксенон на половин цена след тая реклама? biggrin.gif
Днес си поръчах NARVA HB4 RALLY 70W, от тях гарантирано ще съм по-доволен, а и са на цена на половин менте ксенон. Единственото от сега сигурно е, че те просто ще си светят докато не изгорят, и няма да ми създават проблеми и емоции от сорта дали е влажно, студено, топло и ще светне ли или не. Абе с две думи просто ще си вършат работата. Натоварването на инсталацията ще е с около 30% и съм сигурен, че не би имало никакъв проблем и за релетата и за предпазителите.