173 коня официялно АЕ82
Какво се опита да кажеш?stepa написа:Абе хора кво толкова се вайкате. 4аге-то може да ги постигне тези коне погледнете само формула Атлантика те са с 4аге между 220-240 коня.
друг е въпроса че действително с тези подобрения не може да се качи толкова мощноста.
Но лошо няма
Че бялото е черно, но също така е и зелено?
Преди да цитираш формула атлантик е хубаво да се образоваш за какво става дума и колко е ресурса на тези машини. Подсказка - там само блока има общо с оригиналното 4АГЕ.
След това да се образоваш малко на тема 4АГЕ, за да осъзнаеш какво глупости пише младежа.
И последно - като не разбираш от нещо е по-добре да си замълчиш!
Последно промяна от b_d на 02 Апр 2010 10:30, променено общо 1 път.
- ghost rider
- ghost rider
Къв РЕМУС, Фидко Дидко, напрао ще спретне две 50 коньови гърнета и готово....Вързани 4 в паралел, не ти трее турбо...bad_dog написа:А ти вместо да купуваш валове, дросели и т.н., да беше сложил един РЕМУС и ще ти литне бегачката... Не яж пуканки, а тичай в магазина...ghost rider написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Хах, поразделих малко темата за видинското АЕ, че се понатрупа спам....LordDigital написа:Пуснато на: Чет Апр 01, 2010 1:16 am Заглавие: 173 коня официялно АЕ82
Ужас ,хората не спят - дебнат да удари първиот април и влизат у яките обороти да ни метат тука
diver написа:Къв РЕМУС, Фидко Дидко, напрао ще спретне две 50 коньови гърнета и готово....Вързани 4 в паралел, не ти трее турбо...
Китайците правят 60 коньови, лъскави, евтинки и можеш да си ги караш цял следобед... biggrin.gif
Смейте се големи разбирачи сте, кво да направя че ви е яд
Карайте си Авенсис Д4-Д и си мислете че карате кола biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Аз казвам какво се е случило,кво е станало и няма смисъл да лъжа за неща които съм сигорен че са така

Карайте си Авенсис Д4-Д и си мислете че карате кола biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Аз казвам какво се е случило,кво е станало и няма смисъл да лъжа за неща които съм сигорен че са така

In my dreams God is talking to me, In my dreams I am down on my knees,In my dreams I am begging you please....Let my soul rest in peace!
...
ние сме сигурни че си искрен и найстина си вярваш4A-GE написа:Смейте се големи разбирачи сте, кво да направя че ви е яд
Карайте си Авенсис Д4-Д и си мислете че карате кола biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Аз казвам какво се е случило,кво е станало и няма смисъл да лъжа за неща които съм сигорен че са така![]()

4A-GE написа:Смейте се големи разбирачи сте, кво да направя че ви е яд
Карайте си Авенсис Д4-Д и си мислете че карате кола biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Аз казвам какво се е случило,кво е станало и няма смисъл да лъжа за неща които съм сигорен че са така![]()
Добре аз карам авенсис Д4-Д и не карам кола, ти си карач, айде плащам диното + още колкото се договорим за баса, но да е хххх цифрена сума и да видим дали е тези коне колата ти "разбирачо"

Попитах те две неща и държа преди следващата мозъчна пръдня (ако не се окаже диария) да ми отговориш.4A-GE написа:Смейте се големи разбирачи сте, кво да направя че ви е яд
1. Къде в Горна Баня има дино.
2. С каква електроника - чип е мапната колата.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
bad_dog написа:Какво се опита да кажеш?stepa написа:Абе хора кво толкова се вайкате. 4аге-то може да ги постигне тези коне погледнете само формула Атлантика те са с 4аге между 220-240 коня.
друг е въпроса че действително с тези подобрения не може да се качи толкова мощноста.
Но лошо няма
Преди да цитираш формула атлантик е хубаво да се образоваш за какво става дума и колко е ресурса на тези машини. Подсказка - там само блока има общо с оригиналното 4АГЕ.
След това да се образоваш малко на тема 4АГЕ, за да осъзнаеш какво глупости пише младежа.
Ок, батка
прочети парво какво сам написам пак тога коментирай.
Просто сам написал възможностите на този двигател.
Так че наистина понякога е по добре да си замъчиш.

stepa написа:bad_dog написа:Какво се опита да кажеш?stepa написа:Абе хора кво толкова се вайкате. 4аге-то може да ги постигне тези коне погледнете само формула Атлантика те са с 4аге между 220-240 коня.
Но лошо няма
Ок, батка
прочети парво какво сам написам пак тога коментирай.
Просто сам написал възможностите на този двигател.
Так че наистина понякога е по добре да си замъчиш.
Май ти трябва да замълчиш !!!! Не знам каде литна с тази формула атлантик