Съвместими рейки Тойота Карина?

Siviq

Съвместими рейки Тойота Карина?

Мнение от Siviq » 24 Мар 2010 19:38

:help: Тъй като търся рейка за тойотата, Carrina 2.0D '92г видях, че има доста такива да се продават на части. Обаче, за да ми е гадно, не видях същия модел като моята, а все различни години и двигатели. Надявам се някой да знае дали има съвместими кормилни рейки за моя модел. Моята е хидравлична. Също така човека от който я купих, ми беше казал, че има два вида сголбяване на шасито, европейско и японско. Моята била от японската сглобка, имало разлики между моделите. То за самата рейка може и да няма, но като не мога да намеря точно от моя модел става малко сложно. Старата рейка е окривена, за това не може и да се рециклира... sad.gif Търсих из нета за съвместимост, но не можах да намеря нищо, дори разрових на английски, но пак нищо. От София съм, също така ако някой има за продан или знае къде има. :help:

mafiota

Re: Съвместими рейки Тойота Карина?

Мнение от mafiota » 25 Мар 2010 00:15

Siviq написа::help: ......, дори разрових на английски, но пак нищо. ...........
Опитай да разровиш на руски ще останеш по-доволен :)

http://www.carina-e.ru/viewtopic.php?t=390

Siviq

Мнение от Siviq » 25 Мар 2010 00:27

Супер! Само дето колкото и смешно да звучи, руския едва го вдявам... Гледах, гледах, и нищо не разбрах. Благодаря за линка, ще видя някой с по-добър руски да помага. unsure.gif

mafiota

Мнение от mafiota » 25 Мар 2010 18:52

Siviq написа:...., руския едва го вдявам... Гледах, гледах, и нищо не разбрах.
Старата школа няма грешка cool.gif

Публикувай отговор