Какъв плеър мога да сложа на Hilux 2007?
Какъв плеър мога да сложа на Hilux 2007?
Мнение от samuilbg » 15 Мар 2010 19:58
Здравейте колеги, имам Hilux 2007, но нямам плеър за него. Бихте ли ми помогнали с малко информация? След кратко разучаване ми се струва, че 2 DIN player на мен няма да ми свърши работа, защото моят процеп е около 10см на височина, а 2 DIN са повече. Ако случаят е такъв моля дайте идея от къде мога да си закупя оригинален и на каква цена.
Благодаря
Благодаря
- Прикачени файлове
-
- 2009-toyota-hilux-pickup-cabina-doble-interior_0.preview.jpg (31.12 KiB) Преглеждано 2457 пъти
Toyota Hilux 2007 2.5 D-4D
samuilbg
kopeldaka
Мнение от samuilbg » 15 Мар 2010 20:23
ами и аз така мислех, но моят отвор както казах е висок 10см, а 2 DIN плеърите са 11.2 см
видях че се продават тези капачки, но не мога да си представя как ще ми свършат работа при положение, че не ми трябва нещо да запълни празнината, а не ми доста отвора

samuilbg
Мнение от samuilbg » 15 Мар 2010 20:44
аз си поръчах от ebay този kenwood и от него видях че височината е 112мм, което ме притесни. На широчина е около 170мм - моята ниша е около 200, което не е проблем и видях, че се продават капачки за там. Както вече казах притеснява ме височината, която не ми достига. Слагам линк към аксесоар в еbay които уж прави нестандартния процеп на hilux стандартен 2 DIN - така че които знае нека ми обясни ще ми помогне ли.
благодаря
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWAX:IT
благодаря
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWAX:IT
samuilbg
Rudy
samuilbg
Troshko
samuilbg
Troshko
Мнение от kopeldaka » 19 Мар 2010 05:22
Ти имаш ли идея тоз оригинален плеър какъв уникален боклук е? Този плеър, а и почти всеки оригинален плеър на Тойота свири много зле (тествано на почти всички нови Тойоти).Troshko написа:Какво не е ??? Искаш нещо добро ,това е оригинално 2 дин тойотско ( и сигура ако питаш за цена в ТМ-ауто ще ти се завие свят ) ама ти си знаеш .samuilbg написа:ами не екакто вече спонемах си поръчах 2 DIN kenwood. Някой може ли да даде акъл?
Успех за напред .
kopeldaka
Мнение от Troshko » 19 Мар 2010 09:27
Не ми се спори ,но като те гледам и не можеш да ме разбереш .Явно много ги разбираш нещатаkopeldaka написа:Ти имаш ли идея тоз оригинален плеър какъв уникален боклук е? Този плеър, а и почти всеки оригинален плеър на Тойота свири много зле (тествано на почти всички нови Тойоти).Troshko написа:Какво не е ??? Искаш нещо добро ,това е оригинално 2 дин тойотско ( и сигура ако питаш за цена в ТМ-ауто ще ти се завие свят ) ама ти си знаеш .samuilbg написа:ами не екакто вече спонемах си поръчах 2 DIN kenwood. Някой може ли да даде акъл?
Успех за напред .

Troshko
-
- Автомобил: служебен
- Благодарил/а: 353 пъти
- Получена благодарност: 93 пъти
Мнение от gena_bs » 19 Мар 2010 11:21
Доколкото знам оригиналните плеери на Toyota са производство на Panasonic. Не вярвам проблемът за лошия звук да е в тях! Освен това не знам какви са озвучителните тела.
Конкретно Hilux D4D не са добре обезшумени между двигателният отсек и купето. В RAV4 D4D 150к.с. звукът е перфектен!
Нямам наблюдение за другите модели, но в Corolla 2005 1,4 бензин и дизел звученето беше достатъчно добро с оригиналната аудиосистема. Не помня нивото им на оборудване, но не беше SOL.
Конкретно Hilux D4D не са добре обезшумени между двигателният отсек и купето. В RAV4 D4D 150к.с. звукът е перфектен!
Нямам наблюдение за другите модели, но в Corolla 2005 1,4 бензин и дизел звученето беше достатъчно добро с оригиналната аудиосистема. Не помня нивото им на оборудване, но не беше SOL.
gena_bs
Мнение от kopeldaka » 20 Мар 2010 03:13
Може би нещата ги чувам повече от теб, но не съм тръгнал да се бия в гърдите какво съм правил и с колко плеъри съм експериментирал. Моята кола има 2 първи и едно второ място на надсвирвания, така че не съм някой халхаберник, дето говори наизуст. Не ми се спори и не ми се влиза в интриги. Мир.Troshko написа:Не ми се спори ,но като те гледам и не можеш да ме разбереш .Явно много ги разбираш нещатаkopeldaka написа:Ти имаш ли идея тоз оригинален плеър какъв уникален боклук е? Този плеър, а и почти всеки оригинален плеър на Тойота свири много зле (тествано на почти всички нови Тойоти).Troshko написа:
Какво не е ??? Искаш нещо добро ,това е оригинално 2 дин тойотско ( и сигура ако питаш за цена в ТМ-ауто ще ти се завие свят ) ама ти си знаеш .
Успех за напред .

kopeldaka
Мнение от Troshko » 20 Мар 2010 09:45
Значи ще си дойдем на думата ,че целия саунд не е само плейъраkopeldaka написа:Може би нещата ги чувам повече от теб, но не съм тръгнал да се бия в гърдите какво съм правил и с колко плеъри съм експериментирал. Моята кола има 2 първи и едно второ място на надсвирвания, така че не съм някой халхаберник, дето говори наизуст. Не ми се спори и не ми се влиза в интриги. Мир.Troshko написа:Не ми се спори ,но като те гледам и не можеш да ме разбереш .Явно много ги разбираш нещатаkopeldaka написа:Ти имаш ли идея тоз оригинален плеър какъв уникален боклук е? Този плеър, а и почти всеки оригинален плеър на Тойота свири много зле (тествано на почти всички нови Тойоти).

Troshko
samuilbg
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru