Някои може ли да каже как се сваля задната чистачка на королката? Търся информация за модел, големина, цена но нищо не намирам..?!?!
Благодаря предварително
Corolla E12 задна чистачка
mitko007
Мнение от djofi_m » 15 Мар 2010 19:44
като идеш в магазина, там имат каталози и според модела и годината на колата ще ти кажат какъв е размера, а модела ще си го изберш според цената. даже на мен последния път когато купувах чистачки, пича дойде и той ми ги смени, явно го беше обхванала яка скука. biggrin.gif
АVENSIS 2.0TD-комби
djofi_m
kando
Мнение от mitko007 » 15 Мар 2010 20:16
Бате мерси, точно това е проблема че е с това рамо и не мога да я намеряkando написа:Аз сменях тази чистачка в началото на зимата и проблема беше, че тя има пластмасово рамо и трудно се намират такива по магазините...реших проблема с eBay....за размер, ще ти пиша утре като я премеря
mitko007
Me4oKyX
primus
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение от zi_zi_top » 16 Мар 2010 22:30
Аз проблема го реших като купих комплект 2 чистачки /Графит/, свалих гумичката на едната и я нанизах на оригиналното рамо. Работата "заспа"
! Сега си имам в гаража още една чистачка, която ще използвам като се прецака тази гумичка. Цена на комплекта /= 2 гумички/ около 8 лв.
П.С. Първата гумичка кара вече 2-ра година.

П.С. Първата гумичка кара вече 2-ра година.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru