Свищов-Варна
Свищов-Варна
Колеги пускам темата тук тъй като няма раздел пътуване.Предстои ми пътуване до Свищов и от там до Варна.До СВищов ми е ясно пътувал съм го многократно но от Свищов до Варна има две възможности през Търговище или през Лозница.Та въпроса ми е следния ако някой е пътувал скоро по този маршрут моля да сподели от къде е по добре, тоест с по малко дупки.Благодаря предварително.
TOYOTA AURIS D4D
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Последно го пътувах януари...
През Търговище пътя е по-добре, но е по-натоварен.
През Лозница трудно ще срещнеш 2-3 коли докато не се влееш в пътя Русе - Шумен, но на места е по-лош, въпреки, че реновираха участъци есента...
През Търговище пътя е по-добре, но е по-натоварен.
През Лозница трудно ще срещнеш 2-3 коли докато не се влееш в пътя Русе - Шумен, но на места е по-лош, въпреки, че реновираха участъци есента...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
( http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=993 ... sc&start=0 ) да не забравиш после да споделиш как е бил пътя:)2)пътят Търговище-Попово-Бяла е добър, много съм доволен от него и има малко трафик.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

Вчера пътувах от Свищов до Варна през Търговище. Пътят горе долу е добре има малко дупки край Попово но на магистралата от отбивката на Нови Пазар до отбивката на Невша в посока Варна има огромни дупки направо кратери.Аз не знам защо само коментират за тези дупки по телевизия и каде ли не а не вземат да ги оправят до като не е станала някоя голяма беля.Там просто е неизбежно да не попаднеш в дупка колкото и да караш като скиор на слалом а през ноща направо си е опасно.Поздрави. 

TOYOTA AURIS D4D