vbox7 varvi mnogo bavno, 6te e za predpo4itane ako moje6 da nameri6 videoto koeto iska6 da postva6 na youtube i da dade6 link za nego. Ako li ne, 6te se gleda ot Vbox-aIvche написа:
E тука е истината laugh.gif

vbox7 varvi mnogo bavno, 6te e za predpo4itane ako moje6 da nameri6 videoto koeto iska6 da postva6 na youtube i da dade6 link za nego. Ako li ne, 6te se gleda ot Vbox-aIvche написа:
E тука е истината laugh.gif
Това беше миналия месец на рали Швеция.andrian999999 написа:това го намерих случайно направо нямам думи 190км/ч
Прати му един email с обяснения къде бърка и как точно да ти ползва техниката правилноandrian999999 написа:п.п. кара горе долу с мойта техника ама трябва да изчисти някои грешки
Ами гледай през седмицата ... ;) Всички WRC-та от 2006 до ден днешен ги има на тоя сайт - колкото ралиджии познававам, всичките свалят от тук:andrian999999 написа:когато мога гледам след 00;часа , но не винаги щтото всяка събота имам работна вечеря с едни приятели и в неделя съм на системи ,попаднал съм в лоша компания която не и харесва на жената и трябва да се махна както казва тя и когато може , ме излъже в събота съм някаде в провинцията (на комуна както казват приятелите ми).
Но си имаме самолети и си ходим където си поискаме по света да гледаме каквото си искамеandrian999999 написа:В БЪЛГАРИЯ СИ ИМАМЕ КРЪГ ОТ ВРЦ И ЩЕ ГЛЕДАМЕ НА ЖИВО А ВИЕ СИ НЯМАТЕЕЕЕЕ В САЩ и ще гледате по телевизора![]()
ама тия самолети много обичат да ги карат арабели......MX5 написа:
Ами гледай през седмицата ... ;) Всички WRC-та от 2006 до ден днешен ги има на тоя сайт - колкото ралиджии познававам, всичките свалят от тук:
http://wrc.mirafiori.com/
Но си имаме самолети и си ходим където си поискаме по света да гледаме каквото си искаме![]()
![]()
Japanese_fever написа:^
Mnou me kefi tova mom4e.
Iskam da go vidq na Gymkhana nqkude.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост