Здравеите ако може малко инфо за Toyota Solara 3.3 v6 SLE
Здравеите ако може малко инфо за Toyota Solara 3.3 v6 SLE
Ако може да ми дадете малко информация за колата недостатъци подръжка и всичко което е нужно да се знае .... мнения и тн мисля до края на месеца да си заприходя една на 8000 км 2008 година
аз сасво да кажа - взимай и като си поръчваш частите от САЩ няма да имаш проблеми освен ако нямаш купища пари да даваш на ТМ Ауто да ти я подържат.
Погледни тук за всичко, което те интересува
http://www.toyotanation.com/forum/forumdisplay.php?f=47
и все пак не забравяй да я провериш н КарФакс за какво става на въпрос - отест историята на автомобила, че има доста от какви ли не инциденти - аз направо се хванах за главата какви кочини са внесени тук 2007, 2008 и 09 година.
Погледни тук за всичко, което те интересува
http://www.toyotanation.com/forum/forumdisplay.php?f=47
и все пак не забравяй да я провериш н КарФакс за какво става на въпрос - отест историята на автомобила, че има доста от какви ли не инциденти - аз направо се хванах за главата какви кочини са внесени тук 2007, 2008 и 09 година.
Camry 95 2,2,
Camry 07 2,4,
Camry 12 3.5 - in progress!
Camry 07 2,4,
ех че ми изтече срока за проверка че си бях платил за 10 прегледа и 1 месец ама по - добре си плати предполагам все от някъде някаква карта ще намериш и е доста полезно има цялата история на всеки автомобил, смяни на масло и какво ли не даже и доклади на полицията ако има инциденти - заслужава си плащането!
Camry 95 2,2,
Camry 07 2,4,
Camry 07 2,4,
колата е страхотна вече и направих 500 мили
голям мерак
... снимки тия дни ще кача да я поизмия малко
като цяло сум адски доволен тя е 2008 на 8 хил мили 210 кончета
което в началото всъшност ме притесняваше заради рахода но бях приятно изненадан като я засякох извънградско скорост 110 до 140 на места и 150 7.5 а градско 10 но при деликатно боравене с гаста че иначе :Д стига и до 13 14 може и повече ама не искам да виждам такива цифри на борда за друго не знам ако ви интересува нещо по спецялно пишете