още една РАВ4-вапроси
още една РАВ4-вапроси
Здравейте колеги!Взех си тойота рав4 2001 година 2000 кубика 150 коня ввта.Исках да попитан хора които имат такъв автомобил, какви плусове и какви минуси има и на какво е хубаво да обърна внимание.Какви проблеми мога да имам и т.н.
Какво масло да взема за нея като се има напредвид че е на 128 000 хиляди.Аз взех 10-40 но мислиа да взема 5-30 или 5-40, какво бих те ми препорачали.И някой зне ли каде се намира горивния филтър.
Какво масло да взема за нея като се има напредвид че е на 128 000 хиляди.Аз взех 10-40 но мислиа да взема 5-30 или 5-40, какво бих те ми препорачали.И някой зне ли каде се намира горивния филтър.
Re: още една РАВ4-вапроси
5в50stoimen85 написа:Здравейте колеги!Взех си тойота рав4 2001 година 2000 кубика 150 коня ввта.Исках да попитан хора които имат такъв автомобил, какви плусове и какви минуси има и на какво е хубаво да обърна внимание.Какви проблеми мога да имам и т.н.
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
Ами нали книжки се даваха само на хора с основно образование??? По правописа ти изобщо не личи да имаш такова!!!stoimen85 написа:каква книшка ниямам бе шокер ти въобще не си в кериза.
Хайде постарай се и прояви малко уважение към членовете на този форум. Пък току-виж си получил повечко полезни отговори...

Дай източника на тази мъдрост, да почетем и ние, да не седим кухи като две хралупи laugh.gif laugh.gif laugh.gifLazar2005 написа:Колеги 5 в 50 не се слага лятото защото е много рядко слагай 10 а зимата карай с 5 иначе ще харчи много масло и няма да има 100 % смазване

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.